Aktywne Wpisy

zaganiacz_bydla +190
#psiarze #psy #bekazpsiarzy #patologiazmiasta #dogpill
Czy to jakaś nowa moda, że po chleb przychodzi się ostatnio z psem? Niemal za każdym razem ostatnio widzę zwierzęta w sklepach spożywczych.
Psiarze to stan umysłu. Change my mind.
Czy to jakaś nowa moda, że po chleb przychodzi się ostatnio z psem? Niemal za każdym razem ostatnio widzę zwierzęta w sklepach spożywczych.
Psiarze to stan umysłu. Change my mind.
źródło: 45754745768
Pobierz
Krs90 +120
#nieruchomosci #polska #mieszkaniedeweloperskie #mieszkanie #patodeweloperka #rzeszow #dom
Cena : 521 802
Na sprzedaż parterowy dom wolnostojący położony na kameralnym osiedlu składającym się z 12 domów jednorodzinnych, w zielonej i spokojnej części Rzeszowa. Nieruchomość znajduje się w malowniczym otoczeniu lasu i strumyka. To doskonała opcja dla osób poszukujących gotowego do zamieszkania domu z ogrodem, oferującego wygodę i bliskość natury.
Cena : 521 802
źródło: rzeszow
Pobierz

http://www.wykop.pl/wpis/8357104/tez-zauwazyliscie-te-ciekawostke-kiedy-kiedy-ktos-/
Też zauważyliście tę ciekawostkę: kiedy kiedy ktoś zripostuje und zaora tego bekowego człowieka zwanego Newskim, to podnosi się wielkie usuwanie ripost? "Panie! Ja jestem prawak, nie tak jak te lewaki z #neuropa, ja chodzę na siłkę i mam honor, a jak usuwam wpisy, to po to, żeby nie zwalniać z myślenia", "Prawaków bez honoru na wykopie jest tylko 3" "nie ma prawie żadnych niehonorowych prawaków, za to lewaki wszystkie bez krzty honoru Sebix dobrze mu powiedziałem c'nie?!". Ale kiedy ktoś już napisze coś niepoprawnego na temat Newskiego to ten nagle usuwa wpis. Całkiem, jakby go to dotykało. Dziwne, nie? #polityka
Komentarz usunięty przez moderatora
btw to już @gav był lepszy R.I.P bracie!
-Martin Luther King
xD