Wpis z mikrobloga

#neuropa #4konserwy

http://www.wykop.pl/wpis/8357104/tez-zauwazyliscie-te-ciekawostke-kiedy-kiedy-ktos-/

Też zauważyliście tę ciekawostkę: kiedy kiedy ktoś zripostuje und zaora tego bekowego człowieka zwanego Newskim, to podnosi się wielkie usuwanie ripost? "Panie! Ja jestem prawak, nie tak jak te lewaki z #neuropa, ja chodzę na siłkę i mam honor, a jak usuwam wpisy, to po to, żeby nie zwalniać z myślenia", "Prawaków bez honoru na wykopie jest tylko 3" "nie ma prawie żadnych niehonorowych prawaków, za to lewaki wszystkie bez krzty honoru Sebix dobrze mu powiedziałem c'nie?!". Ale kiedy ktoś już napisze coś niepoprawnego na temat Newskiego to ten nagle usuwa wpis. Całkiem, jakby go to dotykało. Dziwne, nie? #polityka
  • 168
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Yahoo_: Bardzo ładnie zmanipulowałeś. Po pierwsze to było zaraz po tym jak zostałem właśnie w taki sam sposób zaatakowany przez trolli z neuropy za zbrodnię posiadania bardziej wolnościowego poglądu niż oni. Po drugie już wiele razy potem (tobie zresztą też) pisałem, że nie będę się więcej zniżał do poziomu dyskusji przeciętnego neuropejczyka i obrażał ludzi w taki sposób jak oni mnie nieudolnie próbują obrażać.
  • Odpowiedz