Aktywne Wpisy

annlupin +34
co se tam myślisz w głowie
źródło: annlupin876540
Pobierz
Pentylion +16
wachta typu smutna i niewyspana, nie bede pił kawy to moze potem bede mogl zasnac. Ucho swędzi od srodka, w wymiarze ktorego nie da sie podrapać. Ruch spory, noc jasna, kolejna, juz 6 zmiana czasu w tej podrozy.
źródło: temp_file233156410677794284
Pobierz

http://www.wykop.pl/wpis/8357104/tez-zauwazyliscie-te-ciekawostke-kiedy-kiedy-ktos-/
Też zauważyliście tę ciekawostkę: kiedy kiedy ktoś zripostuje und zaora tego bekowego człowieka zwanego Newskim, to podnosi się wielkie usuwanie ripost? "Panie! Ja jestem prawak, nie tak jak te lewaki z #neuropa, ja chodzę na siłkę i mam honor, a jak usuwam wpisy, to po to, żeby nie zwalniać z myślenia", "Prawaków bez honoru na wykopie jest tylko 3" "nie ma prawie żadnych niehonorowych prawaków, za to lewaki wszystkie bez krzty honoru Sebix dobrze mu powiedziałem c'nie?!". Ale kiedy ktoś już napisze coś niepoprawnego na temat Newskiego to ten nagle usuwa wpis. Całkiem, jakby go to dotykało. Dziwne, nie? #polityka
źródło: comment_nZZPJh5szhKclugpmKwYw002gbTdyKpR.jpg
Pobierz@Tamerlan: przestań obrażać papieża :|
@Aleksander_Newski: Są granice, dlatego nie dziw się, że nie mam ochoty bronić kogoś kto notorycznie nazywa innych "lewackim rynsztokiem" i rzuca inne podobne temu epitety pod adresem konkretnej grupy tylko dlatego, że sobie coś na jej temat uroił albo chce potrolować. A potem
Komentarz usunięty przez moderatora
Aż się pofatygowałem: