Też zauważyliście tę ciekawostkę: kiedy kiedy ktoś zripostuje und zaora tego bekowego człowieka zwanego Newskim, to podnosi się wielkie usuwanie ripost? "Panie! Ja jestem prawak, nie tak jak te lewaki z #neuropa, ja chodzę na siłkę i mam honor, a jak usuwam wpisy, to po to, żeby nie zwalniać z myślenia", "Prawaków bez honoru na wykopie jest tylko 3" "nie ma prawie żadnych niehonorowych prawaków, za to lewaki wszystkie bez krzty honoru Sebix dobrze mu powiedziałem c'nie?!". Ale kiedy ktoś już napisze coś niepoprawnego na temat Newskiego to ten nagle usuwa wpis. Całkiem, jakby go to dotykało. Dziwne, nie? #polityka
@JaroslaPolskeZbaw: Nie włączałem procedury, więc Jesteś hipokrytą a twój bul zadka i żałosne próby tłumaczeń sprawiają, że nawet mi nie żal tak prostego organizmu jak ty.
@stekelenburg2: ty nie masz honoru. Gadasz bzdury i myślisz że ktoś cię bierze na serio? Trolingmastersystem - taki powinieneś mieć nick. Jak neuropa ma więcej ludzi twego pokroju to tym lepiej dla Nas :)
przygotowywanie i spożywanie pożywienia jest zdecydowanie zbyt męczące i żmudne a tu jeszcze trzeba składniki pozyskać no za jakie grzechy ludzie muszą jeść
http://www.wykop.pl/wpis/8357104/tez-zauwazyliscie-te-ciekawostke-kiedy-kiedy-ktos-/
Też zauważyliście tę ciekawostkę: kiedy kiedy ktoś zripostuje und zaora tego bekowego człowieka zwanego Newskim, to podnosi się wielkie usuwanie ripost? "Panie! Ja jestem prawak, nie tak jak te lewaki z #neuropa, ja chodzę na siłkę i mam honor, a jak usuwam wpisy, to po to, żeby nie zwalniać z myślenia", "Prawaków bez honoru na wykopie jest tylko 3" "nie ma prawie żadnych niehonorowych prawaków, za to lewaki wszystkie bez krzty honoru Sebix dobrze mu powiedziałem c'nie?!". Ale kiedy ktoś już napisze coś niepoprawnego na temat Newskiego to ten nagle usuwa wpis. Całkiem, jakby go to dotykało. Dziwne, nie? #polityka
ty jesteś ostatnim który powinien mnie krytykować, właczyłes procedure i wróciłeś, także odczep sie i nie kompromituj
@Kapoan:
to co miałem do powiedzenia to napisałem, wiesz w sobie co chcesz
Ty też, więc jak możesz mówić o jakimkolwiek honorze, skoro sam go nie posiadasz i jeszcze wypominasz to innym,
@Tamerlan:
Usunął.
#lewackiemanipulacje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Tamerlan: lel, znowu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_UgNwl7IBp2O0jp0z1YWU4OtvQsPaffkN.jpg
Pobierz@Kapoan: niewinny, zaszczuty....
Biorąc pod uwagę ilość dziedzin, na których się znasz często musisz to mówić innym ( ͡° ͜ʖ ͡°)