Aktywne Wpisy

mirko_anonim +28
✨️ Rozwód po półtora roku małżeństwa – moja historia Ⓘ
Półtora roku od ślubu wniosłem o rozwód, a od wczoraj jestem już "wolnym człowiekiem"
Ja chciałem oszczędzać, myślałem o przyszłości, o tym żeby w końcu kupić własne M, żeby budować coś trwałego.
Ona ciągle wydawanie kasy, spontaniczne decyzje, knajpy, podróże, zakupy, zakupy, jedzenie na wynos. kiedy próbujesz odkładać na wspólny cel, a druga strona nie widzi w tym sensu, to po prostu zaczyna się frustracja.
Najbardziej
Półtora roku od ślubu wniosłem o rozwód, a od wczoraj jestem już "wolnym człowiekiem"
Ja chciałem oszczędzać, myślałem o przyszłości, o tym żeby w końcu kupić własne M, żeby budować coś trwałego.
Ona ciągle wydawanie kasy, spontaniczne decyzje, knajpy, podróże, zakupy, zakupy, jedzenie na wynos. kiedy próbujesz odkładać na wspólny cel, a druga strona nie widzi w tym sensu, to po prostu zaczyna się frustracja.
Najbardziej

No już, już szybciutko beta bankomacie. Kupuj mi dom i samochod. Równy podział obowiązków. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#rozowypasek #betabankomat #betauprising #logikarozowychpaskow #patologiazewsi #blackpill #incel
#rozowypasek #betabankomat #betauprising #logikarozowychpaskow #patologiazewsi #blackpill #incel
źródło: IMG_1071
Pobierz

Miałem to nieszczęście, że sąsiad, który go prowadził chciał uchronić mnie przed pogryzieniem i pociągnął psa akurat w momencie, gdy mnie ugryzł więc wyrwał mi przedramienia. Gdyby pies od wyjścia z kojca był w kagańcu pewnie skończyłoby się na jakimś zadrapaniu. Pamiętam, że straciłem sporo krwi i dość efektownie ubrudziłem białą elewację domu. Z racji, że karetka dość długo nie przyjeżdżała do szpitala ostatecznie trafiłem prywatnym samochodem innego sąsiada. Nie polecam!
Z plusów całej sytuacji to blizna, która ma tak 3 x 8 cm jest po wewnętrznej stronie, a ręka działa tak jak ta niepogryziona.
źródło: top-gar-i-pasteis-de-nata-1
PobierzLubię czasem coś przykucharzyć z twoich filmików:D
Komentarz usunięty przez autora
Wybiegłem z jednej strony budynku, a pies szedł z drugiej więc się wcześniej nie widzieliśmy, zobaczył dziecko
źródło: 1000018792
Pobierz