Wpis z mikrobloga

@Piotrek7231: być z byle kim, to już lepiej samemu, tak uważam

Ja już miałem niskie wymagania, to i jakość drugich połówek była takaż właśnie. Sam jestem niskiej jakości, więc uważałem, że tak będzie fair. Celować w swój poziom. Ale na dłuższą metę to nie ma sensu, bo związek to sztuka kompromisów, a ja nie chcę poświęcać się dla bylekogo. Jak mam iść na ustępstwa i rezygnować z rzeczy, które lubię
  • Odpowiedz
@Piotrek7231 Oświecony centryzm w służbie reklamy pracowni (*Jesteśmy dla wszystkich i widzimy wasze problemy*).

Prawda taka, że do pewnego wieku prawie każda baba kogoś by tam znalazła, a w drugą stronę byłoby to bardzo trudne lub wymagające nieproporcjonalnego wkładu.
  • Odpowiedz
być z byle kim, to już lepiej samemu, tak uważam

@PiersKurczaka: póki jesteś młody to tak, ale samotność na starość dla większości to etap przed sznurem.

@Piotrek7231 takim ludziom nie warto pomagać. Tzn. można raz, ale potem albo ich zlewasz albo mówisz prawdę prosto z mostu. Nie ma 3 drogi.
  • Odpowiedz
Oświecony centryzm w służbie reklamy pracowni (*Jesteśmy dla wszystkich i widzimy wasze problemy*).

@Derpinardus: ale centryzm w stylu pojedziemy po facetach, ale aby udawac centrystów coś tam też dowalimy kobietkom
  • Odpowiedz
Oby nie była zbyt gruba

Żąda modelki z talią osy!!!!!

@Fala_Magnezu: haha dokladnie, ta slynna kobieca logika ;d
poza tym wiadomo, że nie bycie niespaślakiem u kobiet to od razu bycie anorektyczką, bo hehe przecież kobieta musi mieć krągłości....
  • Odpowiedz