Wpis z mikrobloga

Od lat tag #psiarze był miejscem, gdzie użytkownicy piętnowali i wyśmiewali łamanie norm społecznych oraz prawa przez właścicieli psów. Po serii brutalnych ataków psów i związanym z tym wzroście społecznego oburzenia, tag zyskał na popularności i coraz więcej osób zaczęło wyrażać swoje niezadowolenie z powodu braku odpowiedzialności ze strony psiarzy.
Niestety, wraz ze wzrostem zainteresowania, tag przyciągnął również grupę urażonych właścicieli psów, którzy utworzyli sforę i zaczęli atakować innych użytkowników. Dyskusje z nimi rzadko mają sens bo opierają się na hiperbolach, przekręcaniu cudzych słów i przesadnym wyolbrzymianiu. W ostateczności przeszukują historię kont innych użytkowników, publikują zrzuty ekranu i próbują ich ośmieszyć. W ostatnich dniach było też sporo postów gdzie wyśmiewali ostatni atak na grzybiarza pod zieloną górą, część z tych postów została już usunięta

Urażeni psiarze kłamią też, że tag #psiarze miał służyć dzieleniu się zdjęciami psów, mimo że nigdy wcześniej się tam nie udzielali. Do tego celu od zawsze istnieje tag pokazpsa.

Chcialbym poradzic i poprosić użytkowników kt
tagu #psiarze o zignorowanie tej sfory patopsiarzy. Z czasem znudzi im się to i tag wróci do swojego pierwotnego charakteru.
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 3
@EditorTM: dokładnie, wystarczy nie karmić i zaraz im się znudzi. Też na początku chciałem dyskutować, ale nie ma sensu bo oni olewają odpowiadanie na argumenty jakby ich nie potrafili przeczytać
  • Odpowiedz
@Wincyyyyj: Możliwe, ale wcześniej wojowali z wielki nos i stopszczek xD Właściwie to oni spory ruch generowali na tagu psiarze. A teraz najlepiej, żeby ta cała sfora poszła sobie na tag psiegryw, tam mają idealne warunki.
  • Odpowiedz
  • 3
@Gawith_Apricot: dokładnie. Oni zaczęli od atakowania wielkinos, nawet chcieli ją wystalkowac prywatnie. Strasznie agresywni się stali. Co z tego, że generują ruch teraz. Za chwilę im sie znudzi jak stracą atencję. To nie są psiarze którzy wcześniej pisali o psach tylko ich striggerowalo to, że ostanio było głośno o agresywnych psach
  • Odpowiedz
@Wincyyyyj:
Ja ich nie sprawdzałem, tylko na tego odklejeńca casuel wszedłem i od razu zaśmierdziało mi multi. Ten przemek-ja też nie gorszy, dzisiaj wrzucił fotę faceta z opuszczonymi spodniami, ale sfora miała ubaw, wpis już usunięty.
O tym stalkowaniu to nie wiedziałem bo nie śledziłem tego tematu.

Tak naprawdę to sam nie wiem o co im chodzi. Może plot twist będzie taki, że sami mają nielegalne pseudohodowle xD
W myśl
  • Odpowiedz