Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +639
Orlen Polski Tinder Narodowy im. św. Jana Pawła II
źródło: 84CA792C-ADA3-4C13-82CC-E9E431AC82EA
Pobierz
Amigoyamigo +283
Moja dentystka kupiła całą klatkę od dewelopera. Rozumiecie, całą klatka jest jej, na parterze zrobiła salon dentystyczny i miejsce parkingowe na swojego nowego merola, a 2 pozostałe piętra to apartamenty pod wynajem. Wchodzę na stronę stomatologa, a ona tam oferuje zabiegi z noclegiem xdddddd gdzie ja żyję Boże
#nieruchomosci
#nieruchomosci

Niestety, wraz ze wzrostem zainteresowania, tag przyciągnął również grupę urażonych właścicieli psów, którzy utworzyli sforę i zaczęli atakować innych użytkowników. Dyskusje z nimi rzadko mają sens bo opierają się na hiperbolach, przekręcaniu cudzych słów i przesadnym wyolbrzymianiu. W ostateczności przeszukują historię kont innych użytkowników, publikują zrzuty ekranu i próbują ich ośmieszyć. W ostatnich dniach było też sporo postów gdzie wyśmiewali ostatni atak na grzybiarza pod zieloną górą, część z tych postów została już usunięta
Urażeni psiarze kłamią też, że tag #psiarze miał służyć dzieleniu się zdjęciami psów, mimo że nigdy wcześniej się tam nie udzielali. Do tego celu od zawsze istnieje tag pokazpsa.
Chcialbym poradzic i poprosić użytkowników kt
tagu #psiarze o zignorowanie tej sfory patopsiarzy. Z czasem znudzi im się to i tag wróci do swojego pierwotnego charakteru.
Wrzuciłem ich na czarną. Możliwe, że część to multikonta.
KRCZVSK
Komentarz usunięty przez autora
@Gawith_Apricot: Nie jestem na liście? K---a znowu w życiu mi nie wyszło.
Z drugiej strony kultura przesady w Polsce robi z najmniejszego pimpusia czy innego blabladora mordercę dzieci, więc się psiarze oburzają (i słusznie).
A trzeba znaleźć złoty środek, a nie latać od przesady, do przesady.
Dalej nie chciało mi sie przeglądać bo spamuje strasznie
źródło: 1000023040
Pobierzźródło: Zrzut ekranu 2025-10-19 000057
Pobierz