Aktywne Wpisy

Tyrande +135
Stare baby (i dziadki) się boją skorzystać z przystanku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#olsztyn #strangerthings #heheszki
#olsztyn #strangerthings #heheszki
źródło: image
Pobierz
matkawielebna +164
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: image
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Liczy się tylko tkanka, siła i niewrażliwość układu nerwowego i grubokostność. To jest tak pierwotne i prymitywne, że zalewa mnie żal.
Zawsze większy, silniejszy, mniej wrażliwy na emocje i nabuzowany testosteronem wygra z jednostką bardziej wrażliwą, emocjonalną i uczuciową rywalizację o kasę, ruchanie, zasoby. Boga nigdy tam nie ma.
Boga nie było wtedy, gdy ujrzałem scenę jak na boisku szkolnym w podstawówce prześladowany chłopak z mojej klasy miał już tak dość nękania przez starszych, że rzucił się wściekle na dryblasa, który go nękał i z całej siły zaczął się z nim histerycznie szarpać, ale dryblas go w końcu przemógł i cisnął nim o ziemię jak workiem ziemniaków, a tamten tylko położył ręce na oczach i zalał się płaczem.
Na pewno później ten dryblas, na wpół psychopata w okresie dorastania szybciej zaruchał jakąś laskę. Była jakaś impreza, była ta chemia, ona poleciała na jego prymitywną siłę, chłód, stonowanie emocjonalne i sobie chłopak poruchał, a w głębi siebie uznał tą laskę za przedmiot. Ten którym zostało ciśnięte o ziemię to nadal jest prawiczkiem, bo się kumplujemy do teraz. Od razu mówię, nie to nie ja byłem, ale ja też nie miałem lekko.
W moim przypadku też mi się nie układało z kobietami, bo może i byłem przystojny i na początku na mnie leciały, ale zawsze wychodziło na jaw, że jestem słaby, że mi docinają w towarzystwie silniejsi i normalniejsi, bo ja byłem dziwakiem. Laski takich wrażliwych chłopaków nie chcą, więc moje randki, spotkania, albo relacje szybko się kończyły i laskę zgarniał jakiś silniejszy psychicznie, bardziej prymitywny, ale zaradny, krewki człowiek czynu, a nie taka melancholijna, analityczna stuleja jak ja.
Nie raz dochodziło do sytuacji, że jakaś laska sama się do mnie podwalała, a potem okazywało się, że ma jakiegoś faceta, nabuzowanego testosteronem, prymitywnego, który pojawiał się i mi groził, a ja się tylko w żałosny sposób, drżącycm głosem odgryzałem, próbując zgrywać kozaka, ale było widać, że jestem przerażony i to wystarczało, żeby już te napalone laski straciły zainteresowanie i uznały, że ich misio jest lepszy, bo jest męski, silny i wielki, nie czuje strachu, emocji i ją często też ma w dupie i jest dla niego tylko worem na spermę.
Wolałbym być takim kibolem, natestosteronowany z bliznami, który miał krótkie, ale intensywne życie, wciągał kokę, imprezował, n---------ł się i czuł, że żyje, miał pełno kasy z przekrętów. Potem go zarypali maczetami, ale to było życie, a moje to wegetacja.
#przegryw #redpill #blackpill #zwiazki #randki #tinder #logikarozowychpaskow #pieklomezczyzn #pieklokobiet #depresja #rozowepaski
Ja przeżyłem straszne rzeczy i powinienem być zahartowany jak stal a kompletnie nie wpłynęło to na moją wrażliwość.
Dalej mam takie same problemy, bo to jest kwestia genów i układu nerwowego.
Geny są tak silne, że nie da się z nimi wygrać, zawsze cię dojadą. To jest walka z wiatrakami.
Spotkały mnie takie rzeczy, że lepiej nie mówić. Dziwię się, że jeszcze nie wylądowałem w psychiatryku jako warzywo, które nie odzywa się słowem. Może to wyparłem jakoś.
I w żaden sposób mnie to