Wpis z mikrobloga

@thorgoth: 5dla zwierząt to jedyna sprawa kiedy Kaczyniak pokazuje ludzką twarz ale dlatego że stary homoś ma koty a pół Konfy siedzi po uszy w rosyjsko-chińsko-duńskiej branży futrzarzy. Dla państwa to zyski mikroskopijne a dla nich lobby. Inne lobby złe a futrzarze gut
Bo moje lobby jest lepsze niż twoje
się ludzie zdziwią za dwa lata jak zobaczą w jakich związkach siedzą narodowcy i braunowcy i kumple Mentzena czy Wipler
  • Odpowiedz
@thorgoth Od dawna wiadomo że słabość Kaczyńskiego do zwierząt jest jednym z jego ostatnich ludzkich odruchów i jest w stanie dla dobra zwierząt poświęcić nawet swój własny interes polityczny. W czasach swoich rządów próbował wprowadzić te słynną piątkę dla zwierząt mimo ogromnego sprzeciwu ich własnego rolniczego elektoratu i rozłamu we własnej partii. To właśnie tamte protesty wypromowały Kołodziejczaka, a w dłuższej perspektywie spowodowały odpływ poparcia rolników do Konfederacji...
  • Odpowiedz
@thorgoth: nie do końca to rozumiem bo pomimo bycia zamożnym nie kupiłem nigdy futra ani moja żona i jakoś nie planujemy... Chyba to jest już niemodne? Pytanie kto to w takim razie kupuje bo w Europie nie widzę chodzących w futrach ludzi.
  • Odpowiedz
dla nich lobby. Inne lobby złe a futrzarze gut

@Skorvez_957_: jeszcze lobby reitowe, im tez slawek buty lizal, ciekawe dlaczego taki turbopatriota gloszacy hasla ze "dom dla kazdego polaka" chce zeby mieszkania i domy wykupywaly zagraniczne fundusze inwestycyjne ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
mimo ogromnego sprzeciwu ich własnego rolniczego elektoratu i rozłamu we własnej partii. To właśnie tamte protesty wypromowały Kołodziejczaka, a w dłuższej perspektywie spowodowały odpływ poparcia rolników do Konfederacji...

@whiskas: czyli totalnie niewykształconych debili którzy uważają że zwierzę to przedmiot.
  • Odpowiedz
@thorgoth co jest złego w hodowli zwierząt na futra? I czym to się różni od hodowli zwierząt na mięso, skóry, mleko, jajka itp.?
Nie lepiej byłoby wymusić poprawę standardów życia zwierząt w hodowlach? Bo jak rozumiem to to jest główny problem.
  • Odpowiedz
  • 6
@thorgoth Przecież Memcen ma rację. A Kaczyński w kwestii praw zwierząt jest bardziej na lewo od lewicy co udowodnił próbami przepchnięcia np. piątki dla zwierząt.
  • Odpowiedz