Aktywne Wpisy
managerstrategii +277
Mirki, zacząłem pracę jako technik instalacji turbin wiatrowych chwilę temu. Rzucili od razu na głęboką wodę, największe turbiny w eurokołchozie - EP 160
Dejta wsparcie żebym z drabiny nie spadł (。◕‿‿◕。)
Oczywiście nic w spadku Wam nie pozostawię. Mam same długi xD
#praca #pracbaza #europa #niemcy #pieniadze
Dejta wsparcie żebym z drabiny nie spadł (。◕‿‿◕。)
Oczywiście nic w spadku Wam nie pozostawię. Mam same długi xD
#praca #pracbaza #europa #niemcy #pieniadze
źródło: IMG_6759
Pobierz
tomasztomasz1234 +68
Zarobki rezydenta - realia a narracja lekarzy. Będzie krótko, a treściwie. Typowo osiągalny setup lekarza rezydenta (po stażu, jeszcze nie specjalista) wygląda tak:
- rezydentura, płatna ok. 10k przez MZ
- dopłata do rezydentury pic rel, spokojnie 8-10k (temat praktycznie nie istnieje w mediach)
- dodatkowo POZ / NPL / SOR / dyżur na innym oddziale - 180-200 zł/h bez problemu. Liczba godzin elastyczna wg pracowitości i chęci na pieniądz. Liczmy skromnie 50h x
- rezydentura, płatna ok. 10k przez MZ
- dopłata do rezydentury pic rel, spokojnie 8-10k (temat praktycznie nie istnieje w mediach)
- dodatkowo POZ / NPL / SOR / dyżur na innym oddziale - 180-200 zł/h bez problemu. Liczba godzin elastyczna wg pracowitości i chęci na pieniądz. Liczmy skromnie 50h x
źródło: 544744139_122211672572057865_2781338141715950112_n
Pobierz

#psiarze #psy
To jak zasada ograniczonego zaufania podczas poruszania sie w ruchu drogowym, nigdy nie wiesz co ktos odwali. Z psami jest podobnie, co z tego ze rasa niby malo agresywna, nie bylo nigdy labradora czy goldena ktory kogos u----l/zagryzl?
@LamajHarma: I Grażynka z FB jest twoim wyznacznikiem standardów społecznych? XD
Pomijając już fakt, że nikt tutaj nie robi żadnej weryfikacji tych kont FB i połowa z nich może być trollkontami xD
@Gieremek: Akurat takie rzeczy piszą zazwyczaj młode kobiety
źródło: Screenshot 2025-10-15 at 21.24.16
Pobierz@LamajHarma: wejdź na facebooka to się dowiesz, że to ukraina rozpętała wojne z rosją ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@czahrolek98: Wystarczy, że wejdę na główną wykopu
@Gieremek: a ja widziałem na fb i na wykopie wśród lewactwa głosującego na po. Icoteras.jpg
@Gieremek: tak, poznałem zbyt wielu psiarzy i ludzi, którzy zaprzeczają takim faktom. Jak mówiłem o uśpieniu tych psów, to odpalali się jak silniczki na nawrockiego.
CZEMU CHCESZ UŚPIĆ TEGO PSA TY MORDERCO?!
Komentarz usunięty przez moderatora