Aktywne Wpisy
Urynowyurynator +110
P------e ten kraj i ten chory system. Moja mama pracowała w życiu 6 lat. Urodziła trójkę dzieci i dostała emeryturę. Mój dziadek poszedł na emeryturę w wieku 50 lat, bo zakład się rozpadł i wysyłali ludzi na emerytury... Babcia też kilka lat przepracowała i też miała emeryturę.
Spróbujcie tak dzisiaj. Do tego mundurowka do niedawna, gdzie emeryci mieli po 35 lat. Górnicy. Kogoś jeszcze nie wymieniłem?
A my będzie spłacać te j----e zobowiązania
Spróbujcie tak dzisiaj. Do tego mundurowka do niedawna, gdzie emeryci mieli po 35 lat. Górnicy. Kogoś jeszcze nie wymieniłem?
A my będzie spłacać te j----e zobowiązania

gobi12 +337
Pakowanie pakietów z ostatniego w tym roku zbioru chili jak widać na zdjęciu jest w trakcie, więc pomyślałem o jeszcze jednym #rozdajo
W losowaniu można wygrać taki pakiet zawierający około 13-14 różnych odmian chili, każdej odmiany jest po 2-4 sztuki. Dodatkowo w tej turze dokładam także pojedyncze sztuki zielonych Jalapeno różnych odmian.
Losowanie spośród plusujących ten wpis. Wysyłka paczkomatem na mój koszt.
--
W losowaniu można wygrać taki pakiet zawierający około 13-14 różnych odmian chili, każdej odmiany jest po 2-4 sztuki. Dodatkowo w tej turze dokładam także pojedyncze sztuki zielonych Jalapeno różnych odmian.
Losowanie spośród plusujących ten wpis. Wysyłka paczkomatem na mój koszt.
--
źródło: temp_file8808538885031559974
Pobierz

#psiarze #psy
psiarze blackpil polka przegryw przylazło tutaj i odbiera smak życia, nie masz odwagi tam walczyć czy o c--j chodzi?
@LamajHarma: nie piszą tego młode kobiety, tylko trolle. Na FB nie ma już młodych ludzi. To jest platforma 50+.
@LamajHarma: Ale masz takich ludzi wśród znajomych, którzy posiadają psy i taka jest ich opinia?
Posiadam psa i mam zupełnie inne zdanie na ten temat. Jestem również za całkowitym wygaszeniem ras agresywnych oraz specjalnym pozwoleniem na posiadanie psów powyżej pewnego wzrostu.
@Gieremek: Na wykopie ciągle tak piszą. Ostatnio ta grupka ucichła ale wcześniej bronili że każdy pies może pogryźć i wszystko zależy od właściciela.
To trochę tak, jakby wrzucić do wody osobę, która prawie się kiedyś utopiła, i powiedzieć jej: „Spokojnie, tu jest płytko.”
@Gieremek: Spotkałem się niestety z behawiorystami, którzy potrafią czymś takim rzucić. Nie wiem na ile to rozpowszechnione ale z takimi tezami wyskoczyło mi już kilka osób z tego zawodu.
Strach pomyśleć, że przekazują ten szkodliwy mit dalej w swojej pracy.
https://www.nbcnews.com/news/world/coroners-nightmare-dog-dismembers-2-month-old-child-flna726931