Wpis z mikrobloga

@DorodnyTucznik zależy. Ja się dowiedziałem po 30stce że mam sibo. I jak źle się odżywiam czyli k---a normalna polska dieta to będę gruby. Jak będę jadł specyficznie pod dietę to chudnę w oczach. Ale to robota 24h
  • Odpowiedz
  • 33
Sibo sribo, tarczycA, i uj wie co jesscze, w obozach wszyscy byli chudzi do granic bez wzgledu na chorobe... Ulanstwo jest z kcal jakie sie je i koniec
  • Odpowiedz
Sibo sribo, tarczycA, i uj wie co jesscze, w obozach wszyscy byli chudzi do granic bez wzgledu na chorobe... Ulanstwo jest z kcal jakie sie je i koniec

@xyz_xyz: no patrz a mimo wszystko od wiekow byli ludzie chronicznie grubi i nikt nie wiedzial czemu. np taka cukrzyca, to tez pewnie wymysl wspolczesny, nikt wczesniej na nia nie chorowal?
  • Odpowiedz
@DorodnyTucznik: Już nawet nie chodzi o samo żarcie, duża część grubasów by zniknęła, gdyby przestali żłopać latami kaloryczne napoje, bo te 200-300 kalorii, kilka razy w tygodniu przez lata potrafi zrobić różnicę. No ale kolka zero jest be, więc spędzą resztę życia mając sylwetkę w kształcie kulki XD
  • Odpowiedz
@xyz_xyz: dokładnie tak xD
Jeśli mordą wjeżdża więcej niż organizm potrzebuje, to matematyka musi się zgadzać.
Dosłownie w 99.999% przypadków nie ma innej możliwości przyswajania kalorii, bo te 0.001% to jakieś żywienia pozajelitowe i inne kroplówki, a oni tam nie tyją.
  • Odpowiedz
@Anakee tak tak mordeczko, ile procent spoleczenstwa ma takie problemy gdzie organizm zle steruje glodem ? 1% ? A ile % żre bez opamiętania i ciśnie na g---o szamie, czipsikach i kolce?

Wszyscy macie choroby.... Choroby wiecznego mielenia dziobem ¯_(ツ)_/¯ i braku ruchu
  • Odpowiedz
@Anakee:
Przeczytałem całą dyskusje i mogę tylko podsumować: Typie co ty pie****sz za głupoty. Piszą Ci, że tyje się od nadmiaru kalorii a Ty dalej snujesz swoje tępe wywody. Powiem nawet dlaczego chudniesz na diecie pod swoje sribo której jak nie trzymasz to tyjesz. BO MNIEJ JESZ KALORI!
Ludzie zwykle zaczynają chudnąć na jakiejkolwiek diecie bo zaczynają zwracać uwagę co jedzą i nieważne czy to keto, pod sribo czy śródziemnomorska.
  • Odpowiedz