Aktywne Wpisy

maybe +70
Mirki, "fachowcy" kładli mi listwy przypodłogowe. Generalnie wyszło super, no ale - narożniki - zdjęcia w komentarzach. Mówili, że się nie dało tego materiału równo ściąć na 45 stopni i żebym sobie zamówił zaślepki, bo tak będzie lepiej wyglądać. Sęk w tym, że producent nie oferuje do tego konkretnego modelu zaślepek. Jakieś pomysły, jak to zamaskować? Kleili Mamutem, więc raczej nie oderwę. Myślałem wypełnić luki Mamutkiem, wygładzić go jak wyschnie i nakleić
źródło: IMG_4496
Pobierz
KjatanSveisson +40
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

… i niech mi ktoś powie że otyłość to nie choroba. Ktoś kto jest gruby i nic z tym nie robi zasługuje na potępienie i piekło.
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@jutronaobiadznowuryz: nie pomaga musisz jesc dokladnie to co trzeba. liczenie kalorii nie sprawi ze bedziesz mial zdrowe jelita
@xyz_xyz: no patrz a mimo wszystko od wiekow byli ludzie chronicznie grubi i nikt nie wiedzial czemu. np taka cukrzyca, to tez pewnie wymysl wspolczesny, nikt wczesniej na nia nie chorowal?
Jedyne "tycie" jakie jest od tak z tylka to zatrzymywanie wody..
źródło: images
PobierzJeśli mordą wjeżdża więcej niż organizm potrzebuje, to matematyka musi się zgadzać.
Dosłownie w 99.999% przypadków nie ma innej możliwości przyswajania kalorii, bo te 0.001% to jakieś żywienia pozajelitowe i inne kroplówki, a oni tam nie tyją.
Wszyscy macie choroby.... Choroby wiecznego mielenia dziobem ¯_(ツ)_/¯ i braku ruchu
Przeczytałem całą dyskusje i mogę tylko podsumować: Typie co ty pie****sz za głupoty. Piszą Ci, że tyje się od nadmiaru kalorii a Ty dalej snujesz swoje tępe wywody. Powiem nawet dlaczego chudniesz na diecie pod swoje sribo której jak nie trzymasz to tyjesz. BO MNIEJ JESZ KALORI!
Ludzie zwykle zaczynają chudnąć na jakiejkolwiek diecie bo zaczynają zwracać uwagę co jedzą i nieważne czy to keto, pod sribo czy śródziemnomorska.