Aktywne Wpisy

janek_kombajnista +268
źródło: temp_file3184890694106807457
Pobierz
1-1-1-1 +419
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file3184890694106807457
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
źródło: temp_file2457535622695810811
Pobierz- hitless urojony z glitchami i modami na dropa
- speedrun 3 sekundowy herosków z odpalonym timerem na 00:00:-33 na starcie
- twierdzenie, że się grało na poziomie pro w dotę, oczywiście z ponad 10 lat temu byś tego nie zweryfikował gdy Kiszka teraz stuckuje jakieś o wiele niższe elo
dużo tych oszustw, rzeczywiście
On dosłownie jest mamonem
No ale chyba nic takiego nie mowil. Akurat gierki z topka zawsze mozna rolnac, bo roznie mm dziala (ja m. in w hotsie
Ale nie ma mowy ze mial "x" list grania z prosami, zresztą ja kiszaka pamietam jak gralem z nim kilka gierek 2018 chyba(jeszcze przed pobiciem bezdomnego :D), znajomy namówił na gierke
Obstawiam, że mogło być tak jak mówisz, że w jakichś archaicznych czasach trafiał czasem na sklejki gdzie się przewijał jakiś kocur, ale skoro od lat już siedzi w takim mid elo to to jest takie p---------e mamońskie jak o tych lanach, no chyba, że nagle Kiszak wyciągnie replaye gdzie Dendiego ładuje w papryczkę to zwracam honor XD
Solo 5k przy tym to smiech, ale tez inne granie na solo
Kumacie - wbił top15 w Dark&Darker, gdzie o grze mało kto słyszał jeszcze. Last Epoch też chwalił się, że na początek gry wbił jakiegoś top nekromante, ale tylko przez jeden dzień i obecnie gnije gdzieś na 880 miejscu. O
Komentarz usunięty przez autora
Najsmieszniejsze, ze tego jego nekromante przytaczaja randomowe osoby w internecie, gdzie zaden normalny czlowiek nie daje o to j-----a (to jak mialem dalszych znajomych agentow co
zgadzam się, najbardziej mnie r---------a po prostu fakt, że wbił na kilka minut jakąś rangę w czasie, gdzie do gierki wchodzą hotfixy co kilka godzin/codziennie, zamiast