Wpis z mikrobloga

On specjalnie Ci tak mówi, żeby wzbudzić w Tobie winę i przerzucić odpowiedzialność za swoje czyny na Ciebie. Nie daj się. Uciekaj z tego związku jak najszybciej bo z każdym dniem Twoje poczucie własnej wartości będzie coraz mniejsze.
Nie ważne co byś nie zrobiła, nikt nie ma prawa Ciebie uderzyć. Możesz napisać do tej kobiety jeżeli pomoże Ci to podjąć decyzję.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Trochę od drugiej strony - kolejna dziewczyna mojego byłego kiedyś do mnie pisała z podobnym pytaniem. Anyway, wiem co czujesz, wiem, że to trudne, ale uciekaj z tego związku jak najszybciej.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim Po co ci w ogóle to wiedzieć?
Jak ich nie n---------ł to w takim razie może n---------ć ciebie? A jak je też bił to jest usprawiedliwiony?
Żaden z tych przypadków nie jest normalny i tak czy inaczej trzeba spierniczać z tego związku gdzie pieprz rośnie czym prędzej.
  • Odpowiedz
@alfka: lol ale ty myślisz ze ona chce spierniczać? rady "olej tą karyne miras" są dobre dla beciaków, bo oni nie mają za bardzo wyboru i albo gówniany związek, albo samotność.

jak laska mimo grona zwykłych kolesi (patrz mój awatar) siedzi z badbojem, to dlatego że chce. ten post to tylko skutek wywołanych przez niego emocji, a nie jakieś wołanie o pomoc xd
  • Odpowiedz
@Anihilacja_entropii: to nie jest bait xd chyba każdy zna takie laski
ja sam znam ze 4 takie historie irl dosłownie kropa w kroplę xd i to nie jakieś stare pato małżeństwa tylko laski 20-30 lat
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Amator...
Babie trzeba odwinąć z łokcia w łeb tak żeby to wyglądało na przypadek,
Wtedy emocje są podwójne i baba na dłużej to zapamięta, i będzie rozmyślać czy specjalnie czy przypadkiem.
A dla chłopa efekt ten sam, ustawienia fabryczne przywrócono, wątroba nie gnije.
  • Odpowiedz
Kusi mnie, żeby skontaktować się z jego byłą i zapytać jak było, ale nie zrobię tego bo czuje, że to nie jest dobry krok. Jakbym się dowiedziała, że faktycznie tylko mnie tak traktował, byłoby mi jeszcze gorzej i odczuwałabym jeszcze większą winę…

@mirko_anonim: zatem polecam psychiatre
  • Odpowiedz