Aktywne Wpisy

MLeko29 +760
KINDER NIESPODZIANKA OPENING
Dałem za nią 5,50 więc lepiej żeby mnie czymś zaskoczyła
Dałem za nią 5,50 więc lepiej żeby mnie czymś zaskoczyła
źródło: 1000066853
Pobierz
jestemtunew +723
Rozpoczynamy sezon zimowy. #motoryzacja #wroclaw
źródło: temp_file515388918697229631
Pobierz

Hej. Czy Wasi byli też mówili, że z żadną inną dziewczyną nie zachowywali się przemocowo, że to dopiero Wy ich do tego doprowadziłyście?
Czy udało Wam się dojść pozniej do prawdy?
Kusi mnie, żeby skontaktować się z jego byłą i zapytać jak było, ale nie zrobię tego bo czuje, że to nie jest dobry krok. Jakbym się dowiedziała, że faktycznie tylko mnie tak traktował, byłoby mi jeszcze gorzej i odczuwałabym jeszcze większą winę…
#zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
Jeżeli jednak nie to.
Czy Ty jesteś normalna? Zamiast spierdzielać będziesz dochodzić "prawdy"?
Nie ważne co byś nie zrobiła, nikt nie ma prawa Ciebie uderzyć. Możesz napisać do tej kobiety jeżeli pomoże Ci to podjąć decyzję.
@mirko_anonim: prawda jest taka ze wolisz przystojnego badboya co ci przywali i da emocje niż spokojnego i dobrego mireczka. miłych sparingów.
Jak ich nie n---------ł to w takim razie może n---------ć ciebie? A jak je też bił to jest usprawiedliwiony?
Żaden z tych przypadków nie jest normalny i tak czy inaczej trzeba spierniczać z tego związku gdzie pieprz rośnie czym prędzej.
jak laska mimo grona zwykłych kolesi (patrz mój awatar) siedzi z badbojem, to dlatego że chce. ten post to tylko skutek wywołanych przez niego emocji, a nie jakieś wołanie o pomoc xd
ja sam znam ze 4 takie historie irl dosłownie kropa w kroplę xd i to nie jakieś stare pato małżeństwa tylko laski 20-30 lat
@mirko_anonim: Co takiego robił?
Pierwsze co przychodzi na myśl to chore jazdy, p-----c fizyczna, psychiczna itp. Ale czasem laski nazywają typa przemocowym narcyzem bo nie jest okej z tym, że nocują u swojego byłego (jestesmy tylko przyjaciółmi). Więc najpierw warto trochę
@Kitku_Karola: Hmm, ciekawa perspektywa.
Nadal bardziej przekonuje mnie moja - niesięganie po p-----c fizyczną jest jak atakowanie zamku, skakanie w windzie, bujanie się na gałęzi. W końcu coś puści, w końcu pęknie.
Jasne - są
Babie trzeba odwinąć z łokcia w łeb tak żeby to wyglądało na przypadek,
Wtedy emocje są podwójne i baba na dłużej to zapamięta, i będzie rozmyślać czy specjalnie czy przypadkiem.
A dla chłopa efekt ten sam, ustawienia fabryczne przywrócono, wątroba nie gnije.
@mirko_anonim: zatem polecam psychiatre
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi