Aktywne Wpisy

elo_kebab +17
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

plyty_chodnikowe +113
Przyznaj się, bez wstydu o-------ś takiego polskiego burgera a'la budka fast food na dworcu w Kielcach czy innych Gliwicach, co? Miękka bułka z sezamem, przypieczony kotlet z psa, prażona cebulka, musztarda sarepska, kwaśne plastry ogórka, okazyjna sałata, keczupu tortex n------e tyle że wycieka wszystko bokiem...
#jedzzwykopem #gotujzwykopem #lata90
#jedzzwykopem #gotujzwykopem #lata90
źródło: IMG_0726-825x465@2x
Pobierz

Ten gość był total bajerantem ełotycznym xD
Próbował stosować takie triki typu:
- randomowe wysłanie zdjęcia bez koszulki (pokazywanie sześciopaka)
- wysłanie wiadomości i szybkie usunięcie jej, a potem opowiadanie "oj, sorka prywatne zdjęcie wysłałem, mam nadzieję że nie widziałaś haha"
- opowiadanie że koleżanki/byłe mu mówiły że były zszokowane rozmiarem
- rzucanie ciągłych aluzji
Ogólnie na początku udawałam debila, że nie wiem o co mu chodzi
Potem zaczęłam rzucać najbardziej głupimi tekstami typu "jarają mnie szyszki, szyszki na podłodze, na szafkach. Karły w szyszkach", a go to zupełnie nie pozbawiało zapału
Potem już bezpośrednio mówilam, że widzę że rzuca podtekstami i jest to dla mnie niekomfortowe, to powtarzał że go źle zrozumiałam, że sobie to ubzudrałam i znowu dalej rzucał podtekstami
xD
No nie mogłam z gościa xD
Zapewne ktoś musiał na to lecieć, ale to obraza dla kogokolwiek inteligencji była.
Btw, na tym piwie opowiedział też historię, że poszedł z jakąś babą z #tinder na randkę, a ona próbowała sprzedać mu ubezpieczenie na życie. Ale śmieszniejsze jest to, że on mówił "gdyby nie to, że przyszła w konkretnym celu, to pewnie by coś było bo widać było jej zainteresowanie" XD
#heheszki #stulejacontent