Aktywne Wpisy
dudekk602 +4
Mam około 120k wolnych środków. Do tej pory bawiłem się w lokaty, ale w moim banku (PKO BP) są tak słabe, że szkoda strzępić ryja.
Myślę nad przejściem do innego banku i przerzucić na lepiej oprocentowane lokaty.
Obligacje też średnio, bo w perspektywie najbliższych 6-9mc mogę potrzebować tych pieniędzy na wkład własny.
Macie jakieś pomysły w co można pójść? Może jest coś o czymś nie wiem ( ͡° ͜ʖ ͡
Myślę nad przejściem do innego banku i przerzucić na lepiej oprocentowane lokaty.
Obligacje też średnio, bo w perspektywie najbliższych 6-9mc mogę potrzebować tych pieniędzy na wkład własny.
Macie jakieś pomysły w co można pójść? Może jest coś o czymś nie wiem ( ͡° ͜ʖ ͡

Bolns_Sesz +39
#samochody #pokazauto #motoryzacja
Kuurła, kilka lat temu zastanawiałem się skąd ludzie mają kasę na nowe samochody premium. A kilka dni temu sam sobie takiego kupiłem
(。◕‿‿◕。)
Oby tylko się nie psuła, bo różne są sytuację z nowymi audi. Niektóre odpalają już choinki na desce, mimo że do świąt jeszcze trochę :D
Kuurła, kilka lat temu zastanawiałem się skąd ludzie mają kasę na nowe samochody premium. A kilka dni temu sam sobie takiego kupiłem
(。◕‿‿◕。)
Oby tylko się nie psuła, bo różne są sytuację z nowymi audi. Niektóre odpalają już choinki na desce, mimo że do świąt jeszcze trochę :D
źródło: IMG_4941 kopia
Pobierz

#gielda
źródło: image
Pobierz@anonimowy_programista: Od dawna wszyscy mówią: OSZCZĘDZAJ SAM, BO Z ZUS BĘDZIESZ MIAŁ C-----Ą EMERYTURĘ, a ty wyskakujesz z takim tekstem.
@TypowyDaltonista: nie nadpłacała tylko kombinowała żeby nie płacić proporcjonalnie do zarobków
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
https://www.wykop.pl/link/7802279
@ipkis123: No wiesz, to nie do końca tak - tutaj, na wypoku, wszyscy to mówią, w wielu innych miejscach pewnie też, ale to ciągle są nasze bańki informacyjne, to nie jest wbrew pozorom zbyt powszechna wiedza