Aktywne Wpisy
dudekk602 +4
Mam około 120k wolnych środków. Do tej pory bawiłem się w lokaty, ale w moim banku (PKO BP) są tak słabe, że szkoda strzępić ryja.
Myślę nad przejściem do innego banku i przerzucić na lepiej oprocentowane lokaty.
Obligacje też średnio, bo w perspektywie najbliższych 6-9mc mogę potrzebować tych pieniędzy na wkład własny.
Macie jakieś pomysły w co można pójść? Może jest coś o czymś nie wiem ( ͡° ͜ʖ ͡
Myślę nad przejściem do innego banku i przerzucić na lepiej oprocentowane lokaty.
Obligacje też średnio, bo w perspektywie najbliższych 6-9mc mogę potrzebować tych pieniędzy na wkład własny.
Macie jakieś pomysły w co można pójść? Może jest coś o czymś nie wiem ( ͡° ͜ʖ ͡

Bolns_Sesz +39
#samochody #pokazauto #motoryzacja
Kuurła, kilka lat temu zastanawiałem się skąd ludzie mają kasę na nowe samochody premium. A kilka dni temu sam sobie takiego kupiłem
(。◕‿‿◕。)
Oby tylko się nie psuła, bo różne są sytuację z nowymi audi. Niektóre odpalają już choinki na desce, mimo że do świąt jeszcze trochę :D
Kuurła, kilka lat temu zastanawiałem się skąd ludzie mają kasę na nowe samochody premium. A kilka dni temu sam sobie takiego kupiłem
(。◕‿‿◕。)
Oby tylko się nie psuła, bo różne są sytuację z nowymi audi. Niektóre odpalają już choinki na desce, mimo że do świąt jeszcze trochę :D
źródło: IMG_4941 kopia
Pobierz

#gielda
źródło: image
Pobierz@stan-tookie-1: Taki pewnie zamysł ale patrząc na to ile miesięcznie płacimy na zus to to jest jakiś żart. Przy takim hajsie jaki płacę co miesiąc rząd powinien albo obsłużyć ten problem albo oddać mi tą kasę jak nie umie
@TypowyDaltonista: xDDDDDD
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@stan-tookie-1: ta xD
Śmieje się z informacji którą pobrał z nagłówka i przekazuje to dalej.
@TypowyDaltonista: Ale doczytałeś, że oszukiwała na formie zatrudnienia i stąd taki skutek?
Edit: A dobra, widzę, że już ci parę razy odpisali xD