Aktywne Wpisy

Vegasik69 +68
źródło: 1000017450
Pobierz
daeun +88
Byłem dzis z kobitą w Lidlu, zabrałem butelki które przez miesiac odkladalem w garażu. Całe dwa, duże czarne worki o pojemnosci 120L, praktycznie pełny bagażnik w turasie e46.
Zgadnijcie ile odzyskałem? całe 12,20 PLN, a 1/5 jeszcze przywiozlem z powrotem do domu bo albo były za cieżkie (troszke lodu w środku), albo cos tam innego sie mu nie podobało i butelke zwracało. xD
Straciłem prawie 30 minut, u----------m sie cały i śmierdze. Dobrze że
Zgadnijcie ile odzyskałem? całe 12,20 PLN, a 1/5 jeszcze przywiozlem z powrotem do domu bo albo były za cieżkie (troszke lodu w środku), albo cos tam innego sie mu nie podobało i butelke zwracało. xD
Straciłem prawie 30 minut, u----------m sie cały i śmierdze. Dobrze że
źródło: 1000054939
Pobierz

@KarmelkowyZubr: co i tak było konsekwecją podburzanej przez watykan polskiej polityki
Ruskie natomiast dalej są dzikusami i wrogiem cywilizowanego świata.
@winsxspl: i tylko jedni DO DZIŚ NAM GROŻĄ I MÓWIĄ OTWARCIE, że powinniśmy zniknąć z mapy. Dodatkowo widać to po czynach sabotażowych i trollach. Ciekawe który to "sąsiad". Co za debilna manipulacja.
poprawiłem mireczku (。◕‿‿◕。)
@KarmelkowyZubr: Gwoli ścisłości ostanie działania Szwecji na terenie IRP to III wojna pólnocna czyli XVIII wiek
https://pl.wikipedia.org/wiki/III_wojna_p%C3%B3%C5%82nocna
Albo o ultimatum interwencji zbrojnej na Litwie w 38 na które Hitler zaklaskał uszami i powiedzieli że jak my to oni też swoje wezmą xD
Komentarz usunięty przez moderatora
@badreligion66
Ruskie wojska wyjechały z Polski dopiero w 1993r. !!
@KarmelkowyZubr: No i Szwedzi uczynili większe straty niż II WŚ - mówimy tylko o Polsce.
Sprawdź sobie jaki % ludności Polski zginął podczas potopu szwedzkiego i jakie były straty materialne. Porównaj to z II WŚ. Zdziwiony?