@chaddeveloper: jakie 55 xd mówimy tu o drukarce do pieniędzy, która co roku zarabia coraz więcej, ma gigantyczne marże, w okresie, w którym ludzie na potęgę inwestują i robią to głównie za pośrednictwem XTB, bo nie mają prowizji i sami pity wypełniają.
Przy 55 to tam będzie kilkanaście % dywidendy. Choć No dobrze by było, przy 55 to ja sprzedam inne pozycje, żeby się ładować 100% w xtb xd
@nie_umiem_inwestowac: już były takie momenty że przy kilkunastu % dywidendy nie chcieli tego brać. Od tamtej pory akcje urosły kilkukrotnie, a do tego wziąłem 5x dywidendę, ale teraz to już na pewno spółka upadnie
dopiero kilka procent w dół a Ci płaczą jakby jakiś kryzys poszedł
@CzarnyOwiec: ja sie zastanawiam zawsze w co wy inwestujecie, az sprawdzilem teraz ze prawie wszystkie pozycje na zielono dzisiaj a na wykopie zawsze ktoś jęczy że kryzys i że ceny w dół xD
@a665321 istnieje tzw prawo wykopu. Należy zawsze inwestować na odwrót niż tu wszyscy piszą. Muszę to kiedyś sprawdzić na jakimś koncie demo ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°)
źródło: image
Pobierzźródło: temp_file2615728864102802744
PobierzPrzy 55 to tam będzie kilkanaście % dywidendy. Choć No dobrze by było, przy 55 to ja sprzedam inne pozycje, żeby się ładować 100% w xtb xd
@nie_umiem_inwestowac:
@nie_umiem_inwestowac:
źródło: image
Pobierz@CzarnyOwiec: ja sie zastanawiam zawsze w co wy inwestujecie, az sprawdzilem teraz ze prawie wszystkie pozycje na zielono dzisiaj a na wykopie zawsze ktoś jęczy że kryzys i że ceny w dół xD