Wpis z mikrobloga

@Anjay: Ja również mu kibicuję, pierwsze co pomyślałem to "uff, ktos ma wieksze zakola ode mnie" :D Trzeba wspierac osoby, ktore gdyby nie byly utalentowane, to by tu z nami na wykopie siedzialy.
  • Odpowiedz
@Anjay: fryzjerem nie jestem, ale moim zdaniem w tej fryzurze tkwi sekret jego talentu ( ͡° ͜ʖ ͡°)

A tak na serio, bardzo ładnie gra, jeśli w ogóle można to granie określić słowem "ładnie". Bardzo podoba mi się jego ekspresja, która doskonale współgra z frazowaniem. Nie wiem, na ile jest to wyćwiczone, a na ile po prostu tak "czuje", ale trzymam kciuki za zwycięstwo (
  • Odpowiedz
@Anjay: Ale chuop zagrał wczoraj tak że, jak się nie znam to miałem ciary. Komentarze na YT były w stylu "to gra Chopin" itd. Facet całym sobą grał, emocje na twarzy, radość z gry, wszedł, usiadł i zagrał, delikatnie gdzie trzeba i emocjonalnie gdzie go niosło. No fajny gość. I przeszedł do drugiej rundy! To powinien być faworyt Wykopków. Nie dość że zakolak to jeszcze nerd z pasją.
  • Odpowiedz
Trzeba wspierac osoby, ktore gdyby nie byly utalentowane, to by tu z nami na wykopie siedzialy.

@Anjay Nie, że chłop talentu też nie ma, ale to przede wszystkim ogrom ciężkiej pracy. Sam talent nie wystarczy.
  • Odpowiedz