Aktywne Wpisy

jalop +233
Postanowiłem wczoraj, że w ciągu roku dojdę do 400 pompek i 400 brzuszków dziennie, a przy okazji wzmocnię mięśnie stabilizujące postawę. W sumie to jest mój najważniejszy cel.
Być może zacznę też podciągać się na drążku, aby odciążyć kręgosłup.
Aktualnie 30 pompek i 50 brzuszków. Haha
Nigdy nie byłem na siłowni. No i nawet nie mam czasu, żeby się tam wybrać.
Nigdy nie brałem żadnych dopalaczy. Nie jem też żadnych supli xD posiłki wlatują regularnie
Być może zacznę też podciągać się na drążku, aby odciążyć kręgosłup.
Aktualnie 30 pompek i 50 brzuszków. Haha
Nigdy nie byłem na siłowni. No i nawet nie mam czasu, żeby się tam wybrać.
Nigdy nie brałem żadnych dopalaczy. Nie jem też żadnych supli xD posiłki wlatują regularnie
źródło: temp_file8415307010146665969
Pobierz
dudi-dudi +27

#tesla
@zibizz1: do czego używasz?
Wiecie że dzieci traktują to na poważnie? mojego syna ostatnio edukował taki młodzian że bateria po roku do wymiany, a po 100km auto się przegrzewa i sie samo zapala.
Pod kierownicą mam 2 przyciski. Z lewej aktywacja autopilota(1 klik i mozna jeżdzić jedną lewą ręką ), z prawej przęłacznik Chill-Sport/Plaid bo domyślnie zawsze jeżdze na chill
W X za ekranem na górze mam otwieranie/zamykanie drzwi (tego nie
@myidioci: "swiadome" Do czasu aż się nie przejadą elektrycznym autem. Najpopularniejszy tekst to "cofam to co mówiłem o Tesli"
Raczej będę brał w leasing auto. Kasę wolę nadal trzymać w akcjach.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Ten od tesli dla osób prywatnych to kredyt i jest się od razu właścicielem samochodu czy nie?
2. Matowe szkło spigena na ekran, poprawia czytelność i eliminuje problem odcisków palców
3. Gumowe wkładki do cupholdera, poprawiają grip, a jednocześnie przy rozlaniu, są łatwe do wyczyszczenia
4. Boczne przykrywki do wnęk tylnego bagażnika, przez co bagażnik wygląda lepiej :)
5. Dywaniki gumowe na sezon zimowy
6. Siatkę na kratkę wentylacyjną pod fotelami,