Aktywne Wpisy

je j---e za rok w czerwcu mam wesele a nowobogacki teściu wymyślił sobie że zgodnie ze starapolską tradycją na weselu muszą być dziady proszalne... i mimo że zostało ponad pół roku to jeździ po wiosce i zaprasza wszystkich meneli. Naprawdę już się człowiekowi odechciewa tego cyrku
#niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki #wesele
#niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki #wesele
dziady proszalne na weselu hit czy kit?
- hit 24.1% (41)
- kit 53.5% (91)
- hit ale trzeba zatrudnić aktorów z domu kultury 22.4% (38)

MonazoPL +43
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: 700 zł bank millennium monazo
Pobierz

#tesla
@zibizz1: do czego używasz?
Wiecie że dzieci traktują to na poważnie? mojego syna ostatnio edukował taki młodzian że bateria po roku do wymiany, a po 100km auto się przegrzewa i sie samo zapala.
Pod kierownicą mam 2 przyciski. Z lewej aktywacja autopilota(1 klik i mozna jeżdzić jedną lewą ręką ), z prawej przęłacznik Chill-Sport/Plaid bo domyślnie zawsze jeżdze na chill
W X za ekranem na górze mam otwieranie/zamykanie drzwi (tego nie
@myidioci: "swiadome" Do czasu aż się nie przejadą elektrycznym autem. Najpopularniejszy tekst to "cofam to co mówiłem o Tesli"
Raczej będę brał w leasing auto. Kasę wolę nadal trzymać w akcjach.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Ten od tesli dla osób prywatnych to kredyt i jest się od razu właścicielem samochodu czy nie?
2. Matowe szkło spigena na ekran, poprawia czytelność i eliminuje problem odcisków palców
3. Gumowe wkładki do cupholdera, poprawiają grip, a jednocześnie przy rozlaniu, są łatwe do wyczyszczenia
4. Boczne przykrywki do wnęk tylnego bagażnika, przez co bagażnik wygląda lepiej :)
5. Dywaniki gumowe na sezon zimowy
6. Siatkę na kratkę wentylacyjną pod fotelami,