Aktywne Wpisy
czarrny +5
Czy Waszym zdaniem opłaca się brać AC do auta o wartości 26k? Auto będzie użytkowane w dużym mieście.
Koszt AC 1488zł.
#motoryzacja #finanse #kiciochpyta
Koszt AC 1488zł.
#motoryzacja #finanse #kiciochpyta
źródło: temp_file1182500063809495684
Pobierz
dos_badass +191
źródło: 20251130_113723
Pobierz

To jest wręcz abstrakcja na poziomie błędów w matrixie. Kraj, będący przez dekady globalnym zagrożeniem postanawia na szybkiego podbić sobie jakąś pipidówkę. Po prawie 4 latach dostaje regularne bęcki głęboko w swoim terytorium, stając się pośmiewiskiem, bo tonąc w ropie brakuje mu paliwa. Mogli cicho siedzieć i dalej mieć kokosy na micie potęgi, a stali się globalnym pośmiewiskiem. Zna ktoś w historii przywódcę, który bardziej spierdzielił robotę niż putin?
źródło: images
Pobierz@damch: Rafał Trzaskowski podczas tegorocznych wyborów prezydenckich. Nie wiem czy to ten sam poziom, ale mogliby stuknąć się kieliszkami gratulując sobie nawzajem sukcesów.
źródło: gRkk9ktTURBXy8zNThhOTQ3Ni0zNWI4LTQ5ZmQtYWFmOC00YTAwNjEwY2NiMWEucG5nkZUCzQKoAMLD3gABoTAF
Pobierzźródło: IMG_3503
PobierzPopatrz na bitwy/wojny morskie Rosji, też pasmo nieszczęść.
Xerxes i Sparta?
Niemieccy generałowie też w I wojnie światowej
@DEMONzSZAFY: no za to kacapów wspierają Chiny i Korea Północna(która nawet wysłała swoje wojska w przeciwieństwie do państw zachodu)
@wolny_kot: Dlatego dałem widok na kuli, żeby wymiary zachować.
@damch: wszyscy królowie po kolei z czasów końca I RP
Szczerze to tak naprawdę nikt tego nie wie. Bezpośrednio militarnie - nie zanosi się. Wygrywając wojnę na wyczerpanie - istnieje taka możliwość. Politycznie - jak najzupełniej, wystarczy że władzę zdobędzie globalnie prawica która jest zgodna ideologicznie z Rosją. Rosja ma oczywiście niziutki poziom życia poza Moską i Pitrem ale do bycia mocarstwem wystarczy przemysł zbrojeniowy i dewizy z eksportu węglowodorów. Łatwo mi sobie wyobrazić np. scenariusz gdy NATO się
@DEMONzSZAFY: Ty wierzysz w głupoty co wypisujesz czy trollujesz?
Po pierwsze piechota znaczy bardzo dużo, szczególnie gdy jej brakuje, a brakuje. Gdyby ruscy mogli wysłać więcej swoich, to by to robili, a straty są duże. Po drugie Korea nie wysłała tylko wojsk. Wysyła także sprzęt wojskowy, jak artylerię, oraz amunicję. Chiny cały czas wysyłają wsparcie materialne. (-‸ლ) Więc