Aktywne Wpisy

Bolns_Sesz +119
#samochody #pokazauto #motoryzacja
Kuurła, kilka lat temu zastanawiałem się skąd ludzie mają kasę na nowe samochody premium. A kilka dni temu sam sobie takiego kupiłem
(。◕‿‿◕。)
Oby tylko się nie psuła, bo różne są sytuację z nowymi audi. Niektóre odpalają już choinki na desce, mimo że do świąt jeszcze trochę :D
Kuurła, kilka lat temu zastanawiałem się skąd ludzie mają kasę na nowe samochody premium. A kilka dni temu sam sobie takiego kupiłem
(。◕‿‿◕。)
Oby tylko się nie psuła, bo różne są sytuację z nowymi audi. Niektóre odpalają już choinki na desce, mimo że do świąt jeszcze trochę :D
źródło: IMG_4941 kopia
Pobierz
yahoomlody +187
mówcie sobie co chcecie, ale gierki na telefon z lat 2005-2010 robione w javie były 100x lepsze niż gówna co teraz wychodzą xD
się naparzało w gry od gameloft na k800i, a teraz same reklamy czy gry logiczne, a większość to i tak budowanie miasta
#grynatelefon #android #takaprawda #gry
się naparzało w gry od gameloft na k800i, a teraz same reklamy czy gry logiczne, a większość to i tak budowanie miasta
#grynatelefon #android #takaprawda #gry
źródło: hqdefault
Pobierz

To jest wręcz abstrakcja na poziomie błędów w matrixie. Kraj, będący przez dekady globalnym zagrożeniem postanawia na szybkiego podbić sobie jakąś pipidówkę. Po prawie 4 latach dostaje regularne bęcki głęboko w swoim terytorium, stając się pośmiewiskiem, bo tonąc w ropie brakuje mu paliwa. Mogli cicho siedzieć i dalej mieć kokosy na micie potęgi, a stali się globalnym pośmiewiskiem. Zna ktoś w historii przywódcę, który bardziej spierdzielił robotę niż putin?
źródło: images
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
źródło: Bundesarchiv_Bild_183-H1216-0500-002%2C_Adolf_Hitler
Pobierz@damch: nie potrafili sobie poradzic w afganistanie ani w czeczenii. Oni są jedynie zagrożeniem dla samych siebie XD
@damch: Europa to dzyndzelek na mapie świata i do tego zaraz zniknie i powstanie tu imperium muzułmańskie.
A oni zmielili najlepsze jednostki w pół roku xD
https://www.youtube.com/watch?v=jwkccpMHdBw
@inflacja_biedaku: ten dzyndzelek jest drugą gospodarką świata jako EU
Poczekaj. Trump jeszcze nie skończył XD
źródło: IMG_2137
PobierzNie znałem szczegółów więc sobie wpisałem i dowiedziałem się