Wpis z mikrobloga

@razdwatrzy55: @MokebeElDursi: ja mam 170, może nawet niecałe. Udane małżeństwo i udana rodzina. Nie było tak, że każda oglądała się za mną, wielokrotnie byłem lekceważony za wzrost. Ale co mogłem wyrwać to wyrywałem. Mogło być tego znacznie więcej gdyby nie moje wymagania i oczekiwania. Naprawdę, w dobie dzisiejszych płaczków, którzy kontakt z kobietą mają tylko w zakładzie fryzjerskim to w porównaniu z nimi byłem hulaką j----ą.
  • Odpowiedz
  • 17
@Maly_Jasio: też mam 170cm i mam partnerke a jedyne do czego wykorzystuje sznur to shibari jak się zabawiamy. Przegrywów jedyne co dyskwalifikuje w oczach kobiet to ich stękanie i użalanie się nad sobą a nie wzrost
  • Odpowiedz
za głupotę się płaci, często bardzo boleśnie

Jak dziewczyna wpadnie w depresję/anoreksję z powodu swoich kompleksów to jest kwik że hurr durr złe społeczeństwo ocenia po wyglądzie

Jak facet wpada w kompleksy to "za głupotę się płaci"

xD
  • Odpowiedz
Przegrywów jedyne co dyskwalifikuje w oczach kobiet to ich stękanie i użalanie się nad sobą

@MokebeElDursi: fakty. Cieszy mnie to przebudzenie na wykopie ostatnio. Prawda taka, że większość ludzi co się produkuje na świętych tagach jest zwyczajnie zje*&na - sami siebie nie lubią i jeszcze chcą żeby jakaś bogu ducha winna kobieta to znosiła.
Skupili by się na czymś innym niż ich krzywa twarz i niski wzrost to by grzmocili
  • Odpowiedz
@DorodnyTucznik

No hormon wzrostu podawany z zewnątrz też nie jest niczym magicznym, w sensie dziecko ma większe szanse osiągnąć swój maksymalny potencjał + może kilka cm wiecej, ale hgh się stosuje głównie przy niedoborach, wtedy faktycznie działa dobrze, ale wielu niskich nie ma żadnych niedoborów, po prostu mają limity genetyczne. Skutki uboczne też są. I dalej nie masz zagwarantowane, że będziesz chociażby średni, tak jak Messi, który przecież brał hgh i
  • Odpowiedz
  • 10
@MokebeElDursi: no dobra, ale ten jełop to chyba sobie wydłużył te nogi za bardzo, skoro mu przybyło 20cm, mnie to dziwi, że ktoś się tego podjął.

BWT, bekowo to wygląda jak typ ma takie długie nogi, a reszta (ręce, korpus) krótki - człowiek t-rex.
  • Odpowiedz
@not_me jak se zoperujesz c---i, to szansa na powikłania jest niewielka, a nawet jak będą, to nie jest to duża strata, bo cycków realnie nie potrzebujesz do życia. Nogi z koleji, przydają się codziennie, i szansa że je rozdupczą, jest dużo większa.
  • Odpowiedz
@not_me: silikon można włożyc i wyciągnąć jak bedzie potrzeba. Zostanie mała blizna. A tu typ ma gwarantowane kalectwo na starość. W dodatku zrobili go nieproporcjonalnie, bo udo i łydka powinny miec podobną długość z małą przewają uda, a oni wydłużyli mu udo do absurdalnej długości. Cały balans się przez to posypie, a za tym biodra, miednica i kręgosłup. Co innego korygować kalectwo przy krótkiej jednej nodze, a co innego leczyć
apeee - @not_me: silikon można włożyc i wyciągnąć jak bedzie potrzeba. Zostanie mała ...

źródło: human-anatomy-full-body-male-skeleton-front-and-rear-views-on-white-background-3d-illustration-WW2BBC

Pobierz
  • Odpowiedz