Aktywne Wpisy

mirko_anonim +32
✨️ Czy warto oszczędzać na młodości dla wolności finansowej? Ⓘ
Czy warto oszczędzać na młodości, aby przejść na FIRE?
Jestem orędownikiem wolności finansowej, ale wykazuję daleko idący sceptycyzm w stosunku do skrajnego oszczędzania celem jej osiągnięcia.
Co to za życie? Nie kupuje iPhonów ani samochodów, so far so good ale też nigdzie nie wyjeżdżać, nie uczestniczyć w wydarzeniach kulturalnych, zadowalać się śmieciowym jedzeniem… To nie brzmi fajnie. Ja wiem, są ludzie żyjący z zasiłków
Czy warto oszczędzać na młodości, aby przejść na FIRE?
Jestem orędownikiem wolności finansowej, ale wykazuję daleko idący sceptycyzm w stosunku do skrajnego oszczędzania celem jej osiągnięcia.
Co to za życie? Nie kupuje iPhonów ani samochodów, so far so good ale też nigdzie nie wyjeżdżać, nie uczestniczyć w wydarzeniach kulturalnych, zadowalać się śmieciowym jedzeniem… To nie brzmi fajnie. Ja wiem, są ludzie żyjący z zasiłków

straszny_cham +627
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Jak dziewczyna wpadnie w depresję/anoreksję z powodu swoich kompleksów to jest kwik że hurr durr złe społeczeństwo ocenia po wyglądzie
Jak facet wpada w kompleksy to "za głupotę się płaci"
xD
@MokebeElDursi: fakty. Cieszy mnie to przebudzenie na wykopie ostatnio. Prawda taka, że większość ludzi co się produkuje na świętych tagach jest zwyczajnie zje*&na - sami siebie nie lubią i jeszcze chcą żeby jakaś bogu ducha winna kobieta to znosiła.
Skupili by się na czymś innym niż ich krzywa twarz i niski wzrost to by grzmocili
@MokebeElDursi: tylko niestety jak widać ze skutkiem tragicznym. Ale za głupotę się płaci niestety...
źródło: debil2
PobierzNo hormon wzrostu podawany z zewnątrz też nie jest niczym magicznym, w sensie dziecko ma większe szanse osiągnąć swój maksymalny potencjał + może kilka cm wiecej, ale hgh się stosuje głównie przy niedoborach, wtedy faktycznie działa dobrze, ale wielu niskich nie ma żadnych niedoborów, po prostu mają limity genetyczne. Skutki uboczne też są. I dalej nie masz zagwarantowane, że będziesz chociażby średni, tak jak Messi, który przecież brał hgh i
BWT, bekowo to wygląda jak typ ma takie długie nogi, a reszta (ręce, korpus) krótki - człowiek t-rex.
źródło: human-anatomy-full-body-male-skeleton-front-and-rear-views-on-white-background-3d-illustration-WW2BBC
Pobierz