Wpis z mikrobloga

@MokebeElDursi: miałem jednego ziomka z liceum co miał z metr 70, a wyrwał top laske, która była od niego wyższa, był o nią co prawda i ją zdradził z inną w klubie xD teraz ma jakąś swojego wzrostu i są narzeczeństwem, gość dla mnie jest paskudny z charakteru ale no może dla lasek jest miły
  • Odpowiedz
  • 45
@razdwatrzy55: był pewny siebie i miał ciekawy charakter/był śmieszny. Taki 1.70m proporcjonalniej wygląda niż te przerośnięty wzrostaki z długimi nogami i gibającymi się rękami jak u Yeti. Nie wiem skąd ta moda na przerośniętych
  • Odpowiedz
@MokebeElDursi: Czytałem gdzieś, że on na ochotnika został zoperowany na koszt tej kliniki w ramach reklamy. Gościa wydłużyli maksymalnie ponad 6 cm i od roku nie jest wstanie chodzić. O bieganiu może zapomnieć a boleć ma go już go do końca życia. Zżarł tyle leków przeciwbólowych że wypadły mu włosy, które oczywiście sobie przeszczepił xD
  • Odpowiedz
@MokebeElDursi

Jak masz hajs i dostęp do dobrych lekarzy, to mordę możesz mieć jeszcze możliwość poprawić z dzisiejszymi osiągnięciami medycyny i technologii. Ale wzrost? Nigdy. Nawet jak już znajdą w przyszłości sposób na to, żeby nie być kaleką do końca życia po wydłużaniu kończyn, to i tak kwestia nieproporcjonalności i komicznego wyglądu zostanie.
  • Odpowiedz