Aktywne Wpisy

Bolns_Sesz +87
#samochody #pokazauto #motoryzacja
Kuurła, kilka lat temu zastanawiałem się skąd ludzie mają kasę na nowe samochody premium. A kilka dni temu sam sobie takiego kupiłem
(。◕‿‿◕。)
Oby tylko się nie psuła, bo różne są sytuację z nowymi audi. Niektóre odpalają już choinki na desce, mimo że do świąt jeszcze trochę :D
Kuurła, kilka lat temu zastanawiałem się skąd ludzie mają kasę na nowe samochody premium. A kilka dni temu sam sobie takiego kupiłem
(。◕‿‿◕。)
Oby tylko się nie psuła, bo różne są sytuację z nowymi audi. Niektóre odpalają już choinki na desce, mimo że do świąt jeszcze trochę :D
źródło: IMG_4941 kopia
Pobierz
perfumowyswir +27
#gielda #kryptowaluty #bitcoin #inwestycje
Za ile byście kupili bitcoina? Ja — za nic. BTC nie ma żadnej wewnętrznej wartości. Za tradycyjnym pieniądzem (fiat) stoją przynajmniej całe gospodarki państw, ich banki centralne i siła militarna. To konkretny, namacalny syste. — za bitcoinem stoją głównie przegrywy z ostatnimi zaskórniakami, które liczą na cudowną zmianę losu, i kryminaliści, którym bitcoin pasuje do prania kasy.
Za ile byście kupili bitcoina? Ja — za nic. BTC nie ma żadnej wewnętrznej wartości. Za tradycyjnym pieniądzem (fiat) stoją przynajmniej całe gospodarki państw, ich banki centralne i siła militarna. To konkretny, namacalny syste. — za bitcoinem stoją głównie przegrywy z ostatnimi zaskórniakami, które liczą na cudowną zmianę losu, i kryminaliści, którym bitcoin pasuje do prania kasy.

Bo według wszystkich partnerek z którymi byłem widocznie tak jest. Mam swoje mieszkanie (po rodzicach) nowe auto, pracuję, nie zarabiam jakoś wybitnie ale jakies tam plany i widoki na przyszłość mam, a tymczasem poznaje kobiety a one po roku relacji zaczynają tematy kiedy mi się oświadczysz i to już czas na dzieci, i tak mniej więcej po roku każdej relacji zaczyna się takie Grażynienie, próba kontrolowania, jakieś pogadanki (ciężki mam charakter i nie dam sobie wejść na łeb). Biorąc pod uwagę jakie konsekwencje dla faceta może mieć potencjalny rozwód i izolacja od dziecka i jak działaja sądy, nie chce się w to bawić póki co dopóki nie zyskam pewności co do partnerki. Tak samo obecna partnerka nawet nie ma stałej pracy typowo, i ona zaczyna jakieś tematy o dzieciaku, co te baby myślą, że utrzymanka sobie szukają?
#kobiety #niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki #tinder #badoo #relacje #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
@GiorgioDiStefanAntonio: dzieje sie tak, bo sie starzeja, trzeba brac do zwiazku kobiety 19-letnie, no moze 20-letnie a nie dobijajace juz 30 roku zycia.
@GiorgioDiStefanAntonio: chyba sponsora, utrzymanek to zupełnie kto inny Panie Kolego ( ͡º ͜ʖ͡º)
@GiorgioDiStefanAntonio: a czym się zajmowały w pracy/co studiowały i jakie miały hobby? Może to jest wyjaśnienie.
Btw: jakby szukały utrzymanka, to by ci kazały rzucać pracę ;)