Wpis z mikrobloga

Czy to coś dziwnego, że jak jestem facetem 27lvl i nie mam ochoty na zabawy w rodzinę i dzieci,( wątpię, że mi się to zmieni), a zamiast tego wolę sobie podróżować po świecie, grać w gry, spędzać wolny czas tak jak chce rower, siłka, inne pasje to coś ze mną jest nie tak?

Bo według wszystkich partnerek z którymi byłem widocznie tak jest. Mam swoje mieszkanie (po rodzicach) nowe auto, pracuję, nie zarabiam jakoś wybitnie ale jakies tam plany i widoki na przyszłość mam, a tymczasem poznaje kobiety a one po roku relacji zaczynają tematy kiedy mi się oświadczysz i to już czas na dzieci, i tak mniej więcej po roku każdej relacji zaczyna się takie Grażynienie, próba kontrolowania, jakieś pogadanki (ciężki mam charakter i nie dam sobie wejść na łeb). Biorąc pod uwagę jakie konsekwencje dla faceta może mieć potencjalny rozwód i izolacja od dziecka i jak działaja sądy, nie chce się w to bawić póki co dopóki nie zyskam pewności co do partnerki. Tak samo obecna partnerka nawet nie ma stałej pracy typowo, i ona zaczyna jakieś tematy o dzieciaku, co te baby myślą, że utrzymanka sobie szukają?

#kobiety #niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki #tinder #badoo #relacje #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach