Wpis z mikrobloga

Lista zaburzeń, które posiadam zdiagnozowane przez ekspertów z wykopu i discorda:
-niezdiagnozowaną dwubiegunówkę lub źle leczoną psychozę depresyjno-maniakalną co wyjaśnia ostatnia mania o Taylor Swift.(z tych dwóch bardziej 2 opcja mi pasuje),
-zaburzona chronologia we wszystkim co mówię,
-alkoholizm,
-jestem generalnie tak skrajnym pesymistą i właśnie ciągle szukam okazji żeby myśleć negatywnie,
-jestem uzależniony od negatywnych emocji,
-manipulująca matka która mnie nauczyła: taktyki manipulacyjnej polegającej na wpędzaniu w poczucie winy, taktyki manipulacyjnej polegającej na zrzucaniu z siebie odpowiedzialności za swoje działania na czynniki zewnętrzne,
-osobowość narcystyczna,
-autyzm
- schizofrenia
- zaburzenia somatoformiczne (dawniej hipohondria, F45) i zespół Münchhausena (aka FDIS, F68.1).
- p-------------e się do ludzi
- nie uśmiecham się
- obrzydliwą twarz, przez co psuje innym pracę gdy się odezwę
- czuć ode mnie piwnicą
- ciągłe oglądanie tik toka
- uzależnienie od masturbacji
#psychologia #psychiatria
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

- czuć ode mnie piwnicą

@przegro_pisarz: Oj prychłem srogo:P
Postaraj się myśleć pozytywnie. To jest zestaw cech potrzebny do pracy w dużym korpo/januszeksie, wiec śmiało możesz to sobie wpisać jako mocne strony w CV( ͡° ͡°)
No i dodatkowo jest to potwierdzone prze ekspertów, także masz najlepsze referencje.
  • Odpowiedz
@przegro_pisarz: Przecież ty nie jesteś żadnym narcyzem i nie umiesz manipulować. Gdyby tak było naprawdę, to żadnego problemu ze znalezieniem sobie lochy byś nie miał, bo p0lczyska takich samców, z tymi cechami, uwielbiają.
  • Odpowiedz