Aktywne Wpisy
nowszyja +1860
Facet przez dwie godziny był masakrowany przez 3 kundle, jego kończyny były w takim stanie, że lekarze próbując go ratować musieli je odciąć, niestety mężczyzna zmarł. Jesteście w stanie sobie wyobrazić skalę jego cierpienia? Dlaczego to się wydarzyło? Bo państwo skapitulowało przed psiarzami. W normalnym kraju kundle po pierwszym pogryzieniu byłyby odebrane, a psiarz dostał taką karę, żeby nauczył się rozumu. Tutaj była klasyka: kobieta pogryziona wcześniej przez te psy musiała bujać

LeonL +567

czyli poza tym że robisz swoją pracę ważne jest POKWZYWANIE ZE ROBISZ
tzn jak robisz swoje i tyle
To musisz POKAZYWAC że to robisz
Cokolwiek to znaczy
Zacząłem głębiej iść w cyrk to dowiedziałem się że chodzi o angażowanie się w projekty
Życie firmy
Aktywny udział na spotkaniach
Rzucanie GOWNO pomysłów
Sztucznie generować ruch Na chacie czy na spotkaniach
Więcej się udziałac w jakiś gownach ZBIORKA DLA ANETKI NA ZLOBEK
Nie mówię że masz być piwniczakiek ale do k---y xD
Boże xD mam przytulać kod i śpiewać do skyrptow ? XD
#pracait
#programowanie #programista15k #pracbaza #it #korposwiat
źródło: images
PobierzŹle zrobiłem że nie zacząłem od wysokiej stawi bo teraz mam g---o stawkę
"Nikt ci nie da podwyzki takiej, jaką dostaniesz zmieniając pracodawcę"
"Pierwszy dzień w nowej pracy to najlepszy moment na szukanie nowej"
U mnie natomiast było PRACUJ CIEZKO DOCENIA CIE ARECZKU
WIEDZA TO PODSTAWA
DYPLOM STUDIA TO JEAT KARIERA
NA START DOSTANIESZ 2x TO POZNIEJ PODYWZKA DRUGIE TYLE
Ale lepiej mieć większą mobilnosc, niz wiazac sie z jednym pracodawcą. Ja wykonywalem wiele roznych zawodów i najpierw dowiedzialem się czego w zyciu nie chcę robic. Potem, dosc naturalnie, znalazłem obszar, w ktorym jestem do dzis i mogę powiedziec, ze po 12 latach kariery, w tym 4 w tym obszarze, mogę "odcinac kupony".
@elofrytki: ocena za pracę to tylko w małej firmie do 20 osób, gdzie nie ma teamów i każdy ma kontakt z każdym
Normalnie to masz struktrurę feudalną, gdzie góra z wysokim ego lubi oceniać podwładnych swoich podwładnych, gdzie tak naprawdę góra w zasadzie nie wie co się dzieje w projekcie. W efekcie jak nie masz visibility to