Wpis z mikrobloga

Spytacie dlaczego ja taki szczęśliwy?

A bo napisałem książkę o Japonii i właśnie odwiedziłem magazyn, w którym mogłem je zobaczyć i podpisać te, które dziś wyruszą do pierwszych czytelników.

Jeśli ktoś z Was zamówił Poznaj Japonię na PoznajJaponie.pl lub na Allegro to jego książka też się tam znajduje i jutro w dniu oficjalnej premiery powinna trafić do paczkomatu.

To co widzicie na zdjęciu to część nakładu, wszystkie podpisane przeze mnie i różową (ja to ten czarny, a różowa różowa).

Trzymajcie kciuki!
MG78 - Spytacie dlaczego ja taki szczęśliwy?

A bo napisałem książkę o Japonii i właś...

źródło: IMG_0657

Pobierz
  • 129
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop
  • 1
@nightmeen: dziękuję! Nie miałem siły już do nich, a szkoda bo w lepszych czasach dla Wykopu znaleziska i komentarze do nich potrafiły być naprawde wartościowe
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@masz_fajne_donice: Też wydaje się ciekawa, jeśli nie ogarnę na przyszły rok długoterminowej wizy to może wyskoczę do niej aby sobie zrestartować ilość dni w Japonii od wjazdu
  • Odpowiedz
@MG78: Książka już do mnie jedzie, póki co zacząłem czytać od końca (ebook), bo wyjazd w przyszłym roku planuje. Pytanie jest jednak takie - jaka ulubiona ogniskowa? Jakieś rady do fotografowania Japonii? Bo zdjęcia na tablecie robią wrażenie, więc w druku liczę, że jeszcze lepiej wyszły ()
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 1
@WormRider: Dziękuję! Mam nadzieję, że Ci się spodoba! Daj znać jak wrażenia z fizycznej wersji!

Ja brałbym obiektyw 24-70, gdybym miał zabrać jeden. Fotki w książce robiliśmy kilkoma: 12-24, 24-70 i 40-200 + czasem telekonwerter 1,4x.
  • Odpowiedz