Aktywne Wpisy

moll +135
źródło: 1000020022
Pobierz
CopyM +208
Chodzą słuchy, że ten chłopak na którego sikano, to właśnie kuzyn Borysa - gdzie ten wyćpany szczurek mówił, że oni tam se siedzieli i wyzywali mu kuzyna.
No no, jak się okaże, że oni pół nocy darli ryj, że znowu złapią mu kuzyna i zrobią mu powtórkę lub gorzej i on wyszedł tam z tego powodu do nich, to powinien dostać dodatkowy medal. Pierwszy byłby za to co zrobił, drugi dlaczego.
#
No no, jak się okaże, że oni pół nocy darli ryj, że znowu złapią mu kuzyna i zrobią mu powtórkę lub gorzej i on wyszedł tam z tego powodu do nich, to powinien dostać dodatkowy medal. Pierwszy byłby za to co zrobił, drugi dlaczego.
#

@mirko_anonim: różnica jest taka że faceci zwykle nie ruchają tylko tak mówią a kobiety ruchają i nic nie mówią ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Rozporek12: Nie zgodzę się z tym. Jeden przykład: kobieta zaciągnęła mnie do łóżka bo miała chcicę jak sama przyznała. Potwierdziła również że wcześniej z tego samego powodu dała 4 liter innemu, Miałem ją 3-cyfrową liczbę razy zanim się przestaliśmy spotykać.
https://wykop.pl/wpis/83317791/ja-nawet-jak-bym-mial-zone-choc-jej-nie-mam-moze-i
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Mam to samo z babami.
A poza tym ciągnie cię do ludzi podobnych do twojego starego.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰