@mirko_anonim: faceci ruch*ją dla sportu a u kobiet często się to wiążę z jakąś więzią emocjonalną.
@Rozporek12: Nie zgodzę się z tym. Jeden przykład: kobieta zaciągnęła mnie do łóżka bo miała chcicę jak sama przyznała. Potwierdziła również że wcześniej z tego samego powodu dała 4 liter innemu, Miałem ją 3-cyfrową liczbę razy zanim się przestaliśmy spotykać.
@mirko_anonim: nic nie jest pewne w życiu, ty też możesz kiedyś kogoś zdradzić, co najwyżej można wybierać partnerów gdzie te prawdopodobieństwo zdrady będzie niższe
@mirko_anonim: jak dla mnie powinna być większe przyzwolenie kulturowe po prostu na ruchanie się ma boku w związku. Bez emocji, bd zaangażowania tylko dla urozmaicenia
@mirko_anonim: Sprawa jest prosta. Jeśli facet jest zadowolony - to nie zdradzi - bo po co ryzykować że może to stracić? Dodatkowo kwestia kręgosłupa moralnego, lub jego braku - ale w tym przypadku widziały gały co brały ;)
✨️ Autor wpisu (OP): @Rozporek12 to nie ma najmniejszego znaczenia, liczy się fakt zdrady, a skoro dla facetów to zwykła rozrywka i zabawa, dla której są w stanie poświęcić zaufanie i honor, to tym bardziej należy im się zdrada profilaktyczna ze strony kobiety.
@mirko_anonim: różnica jest taka że faceci zwykle nie ruchają tylko tak mówią a kobiety ruchają i nic nie mówią ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Rozporek12: Nie zgodzę się z tym. Jeden przykład: kobieta zaciągnęła mnie do łóżka bo miała chcicę jak sama przyznała. Potwierdziła również że wcześniej z tego samego powodu dała 4 liter innemu, Miałem ją 3-cyfrową liczbę razy zanim się przestaliśmy spotykać.
https://wykop.pl/wpis/83317791/ja-nawet-jak-bym-mial-zone-choc-jej-nie-mam-moze-i
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Mam to samo z babami.
A poza tym ciągnie cię do ludzi podobnych do twojego starego.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰