@Tired_: Nie ma już Sadola, trzeba sobie radzić XD Najlepsze jest to, że na Insta spotkać takie wypadki to norma, a wywalane są wpisy 100x bardziej lajtowe XDDD
@text: jest wlip i wiedziałem żeby nie odpalać tego filmu tam bo zaboli @Twoja_tata w europie musiałby wcisnąć dwa przyciski żeby włączyć maszyny ale to hamuje rozwój ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Twoja_tata: ajajaaj, aż pamiętam taką chińską CCTV gdzie też koleś włożył w prasę ręce tylko jak obrócił się do kamery to miał kikuty na wysokości łokci. Z takich szybkich ucinek to pamiętam jak gościu sobie sam łeb podłożył pod gilotynę xDD
w europie musiałby wcisnąć dwa przyciski żeby włączyć maszyny
@dawid131: a oprócz tego powinien być jeszcze zielony grzybek z napisem "KONSERWACJA" do aktywowania jak trzeba coś przy niej zrobić i wtedy nie uruchomi maszyny nawet prawidłowe wciśnięcie tych 2 przycisków
Ile to ja się nasłuchałem w życiu ostrzeżeń nt. "bab" od innych facetów, znajomych, przypadkowych różnych gości, z którymi gadałem. Najpierw jak to babom wali na dekiel DOPIERO PO ŚLUBIE, "ehehe młody życia nie znasz, dopiero po ślubie zobaczysz co to za ziółko".
Potem, jak to babom wali na dekiel PRZY BUDOWIE DOMU, "ehehe młody zobaczysz co znaczą baby jak zaczniecie dom budować".
Na końcu słuchałem jak to babom wali na dekiel DOPIERO PO
@Tired_:
Nie ma już Sadola, trzeba sobie radzić XD
Najlepsze jest to, że na Insta spotkać takie wypadki to norma, a wywalane są wpisy 100x bardziej lajtowe XDDD
@Tired_: wstawił przypomnienie jak kruche jest nasze ciało. Tego typu filmiki nauczyły mnie by aż do przesady dbać o swoje bezpieczeństwo
@Twoja_tata w europie musiałby wcisnąć dwa przyciski żeby włączyć maszyny ale to hamuje rozwój ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Z takich szybkich ucinek to pamiętam jak gościu sobie sam łeb podłożył pod gilotynę xDD
@dawid131: a oprócz tego powinien być jeszcze zielony grzybek z napisem "KONSERWACJA" do aktywowania jak trzeba coś przy niej zrobić i wtedy nie uruchomi maszyny nawet prawidłowe wciśnięcie tych 2 przycisków