Aktywne Wpisy

Vraagno +3
#kiszak #patostreamy
Powiem wam nie wiem jak to robicie ale dzieki temu tagowi na wykopie Rumun zdobywa coraz większe zasiegi a tym samym waszym p--------o zdobywa coraz wiecej hajsu xD
Robicie mu darmową reklame
Powiem wam nie wiem jak to robicie ale dzieki temu tagowi na wykopie Rumun zdobywa coraz większe zasiegi a tym samym waszym p--------o zdobywa coraz wiecej hajsu xD
Robicie mu darmową reklame

Historia_Podcast +50
Co sądzicie o najnowszym serialu Netfliksa "Heweliusz"?
Moim zdaniem to jedna z najlepszych polskich produkcji ostatnich lat. Zdecydowanie warto obejrzeć, zwłaszcza jeśli — tak jak ja — pamięta się tragedię z 1993 roku, relacjonowaną wówczas w jedynej dostępnej telewizji. Do dziś słowo „prom” automatycznie przywołuje mi w pamięci nazwę „Heweliusz”. Trzeba oddać twórcom, że stanęli na wysokości zadania. Serial nie ma słabszych momentów, oczywiście o ile przyjmiemy, że to nie dokument, lecz fabuła
Moim zdaniem to jedna z najlepszych polskich produkcji ostatnich lat. Zdecydowanie warto obejrzeć, zwłaszcza jeśli — tak jak ja — pamięta się tragedię z 1993 roku, relacjonowaną wówczas w jedynej dostępnej telewizji. Do dziś słowo „prom” automatycznie przywołuje mi w pamięci nazwę „Heweliusz”. Trzeba oddać twórcom, że stanęli na wysokości zadania. Serial nie ma słabszych momentów, oczywiście o ile przyjmiemy, że to nie dokument, lecz fabuła
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

W sumie obecnie to poważnie mało kto go traktuje.
Wygrał w finale z (oczywiście) redaktorem gazety wyborczej, zostawiając w tyle Holeckie, Kłaczków czy Karnowskich.
W sumie ironią jest że ten "ranking największych propagandzistów" i jego "wyniki" potwierdziły że obecnie największym propagandzistą jest właśnie sam Krzysio.
#bekazpisu #kanalzero #polityka
źródło: temp_file5910592200344740767
Pobierz@Serghio:
źródło: images
PobierzW istocie nadal śmieszy to Wasze zesrańsko, że jakaś czwórka losowych "dziennikarzy" (nawet nie dziennikarzy, tylko jeden były prezenter telewizyjny) zupełnie losowo i w subiektywnej opinii wybrali Tomasza Lisa największym propagandzistą (bo akurat w finale wpadł na taką, a nie inną osobę), a nie kogoś z "prawackich" "dziennikarzy". Nie zmieni tego ani liczba komentarzy, ani "plusów".
Jakby to ku%wa miało jakiekolwiek znaczenie, pomijając fakt, że wszyscy znajdujący
źródło: JJJ-Laugh-meme-7
PobierzZ TVN odszedł w 2004 roku. Od tego czasu nie prowadził żadnego programu informacyjnego. Miał później talk-show na Polsacie i w TVP i tyle. Poza odśpiewaniem sto lat Tuskowi w TVP to też nie kojarzę jakiś bardziej hardcorowych jego propagandowych odpałów, chociaż jego niechęć do PiSu była oczywista. No i tak, był redakrtorem Newsweeka, ale obecnie gazety są daleko w tyle za portalami internetowymi czy TV.
Do takich Adamczyków, Holeckich,
@czillaut Lis jest tak brany na poważnie co Miedwiediew, który co tydzień po pijaku grozi atomówką, wiec to jest śmieszne.
To tak jakby zrobić ranking najbardziej wpływowych prezydentów w 2025 roku w którym wygra Wałęsa
Jaki kraj, taki Goebbels XDDD
@Jabby: wedlug ciebie to nie byl xxi wiek, czy o co ci dokladnie chodzi?
Sam siebie Ksysiu tez nie nominowal.
Lewary to mają gwoździa w mózgu.
Też
źródło: 411fe2e7bf5b8b09ca5b216d6a0b1c9b
Pobierz@donatien-de-sade: republika to inna kategoria od prywatnych i publicznych podmiotów?
Dobrze. Przekonałeś mnie. Pomówił córkę Dudy, więc zasłużył na tytuł największego propagandzisty XXI wieku