Pamiętam jak kiedyś szedłem na siłownię z dużą torbą, to powiedziałem do syna: żegnaj Wojtusiu już się nie więcej spotkamy, tata się wyprowadza, na co on skwitował tylko: ale mama zostaje? ( ͡°ʖ̯͡°) #tatacontent
@Wojciech_Skupien: Im się oczy otworzą jak tobie się zamkną, niewdzięczne gówniarze. Trzymaj się tam, pręż bicki i odbijaj synowi dziewczyny ( ͡~ ͜ʖ͡°)
@Tyrande: ten cholerny 5 latek ma już moje poczucie humoru, traktuje mnie jak kumpla. Jak ja się czymś zdenerwuję, to klepie mnie po plecach i mówi: co tam stary?
@Wojciech_Skupien Już mu się zapaliła iskierka nadziei. Wreszcie na swoim, ile można czekać. Ale szybko oprzytomniał - nic nie powiedziałeś o matce. Nadzieje stracone.
@Wojciech_Skupien U mnie dwulatek z dnia na dzień stwierdził, że tata nie jest fajny. Nawet czytać książeczek już nie mogę, mimo, że zazwyczaj ja to robiłem. Wczoraj po powrocie do domu na moje ,,cześć” dostałem odpowiedź ,,nie cześć”.
@wjtk123 ja jestem jego ziomkiem od zabawy i sportu, ale jak się p--------e w kolano to biegnie do mamy, bo tata mu chce nogę amputować jak boli ( ͡º͜ʖ͡º)
( ͡° ʖ̯ ͡°)
#tatacontent
Trzymaj się tam, pręż bicki i odbijaj synowi dziewczyny ( ͡~ ͜ʖ ͡°)