Aktywne Wpisy
krystse +23
Chłop z takim doświadczeniem szuka już pracy za minimalną, ale nie ma kryzysu na rynku IT, sytuacja jest stabilna, eh
#programista15k #pracbaza #pracait
#programista15k #pracbaza #pracait
źródło: IMG_7490
Pobierz#gielda weźcie mi wytłumaczcie, ludzie się spuszczają nad jakimiś niewielkimi opłatami a przecież na tym głupim ike są jakieś p------e prowizje za zakup akcji.
Wybrałem sobie dzisiaj Microsoft no i za 10 akcji za $402 czyli jakieś 14500 jest 42zł prowizji xD
Na pl giełdzie cdpr, 100 akcji za 244zł czyli 24400 jest 95zł prowizji XD
Przecież co to k---a ma być. Takie liczenie jest przy tym inwestowaniu w ETF,
Wybrałem sobie dzisiaj Microsoft no i za 10 akcji za $402 czyli jakieś 14500 jest 42zł prowizji xD
Na pl giełdzie cdpr, 100 akcji za 244zł czyli 24400 jest 95zł prowizji XD
Przecież co to k---a ma być. Takie liczenie jest przy tym inwestowaniu w ETF,

To chyba chodzi o to, że bez wzajemności się to odbywa.
I nie chcą fikołków robić jak jakiś cyrkowiec do kobiety, która przybiera minę Mufasy patrzącego z góry, czy wystarczająco się postarali.
I bardzo dobrze. Trzeba się szanować.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
@mirko_anonim: Kiedyś się też kobiety biło w domach. Czasy się zmieniają.
@mirko_anonim: Jaka robote ci normicy wykonali? CO TO JEST TA MITYCZNA ROBOTA ZEBY SIE WPIERW SPOTKAĆ?.
W Polsce nigdy nie było czegoś takiego, to bardzo nowoczesny wymysł, importowany z USA za pomocą social mediów.
W USA na tym polega ten cały dating że spotykasz się z wieloma osoba na raz, i praktycznie całe życie chodzisz na randki, dopóki się nie ożenisz.
W Polsce jeszcze do niedawna ludzie poznawali się głównie w szkole, w pracy, w kościele, przez
Dlatego, że po setkach pajacere i odrzuceń dałem sobie spokój i więcej nie będę, to po pierwsze.
Wszystko to tworzyło podwaliny do monogamicznego związku, najczęściej małżeństwa w którym mężczyzna za włożoną
Kobiety same widzą to w ten sposób i nigdy nie będą cię za to ani pożądać, ani szanować. Same zresztą ci o tym powiedzą, jeśli umiesz rozmawiać na ich poziomie.
Stąd, staranie się jest jak bycie niepłatnym stażystą desperacko zabiegającym o rolę narzędzia do spełniania
Z resztą to działa w 2 strony.