Aktywne Wpisy

malutak9913 +1653
Hej Miraski, chciałabym prosić Was o pomoc. Jestem z Wami od 17 lat, jak zakładałam konto byłam jeszcze nastolatką, teraz jestem dorosłą kobietą, której posypało się życie.
Kilka miesięcy temu wykryto u mnie raka twarzy. Mięśniakomięsak gładkokomorkowy wżerający się we wszystko czego dotyka. Lekarze we Wrocławiu podjeli się walki o moje życie. Przeszłam przyspieszone cykle chemioterapii, potem dwie operacje, które usuneły cztero centymetrowego guza z żuchwy. Nie oszczedziły jednak nic po
Kilka miesięcy temu wykryto u mnie raka twarzy. Mięśniakomięsak gładkokomorkowy wżerający się we wszystko czego dotyka. Lekarze we Wrocławiu podjeli się walki o moje życie. Przeszłam przyspieszone cykle chemioterapii, potem dwie operacje, które usuneły cztero centymetrowego guza z żuchwy. Nie oszczedziły jednak nic po
źródło: IMG_3110
Pobierz
PiotrFr +27
Zostałem zgłoszony na ochotnika do poprowadzenia zajęć z dziećmi 6-8 w lokalnym ośrodku. Tematyka zawodowa: murarz. Nie odmawiałem, bo wiem że nikogo nie znajdą. Problem w tym, że nie wiem co z takimi małymi dziećmi zrobić. Ze starszymi łatwiej biorąc pod uwagę branże, a jednocześnie zrobić coś ciekawe, bo gadanie ich nie zainteresuje. Mam jakieś tam pomysły, ale średnio zadowolony z nich jestem. Chętnie przyjmę każdy pomysł
#budownictwo #praca
#budownictwo #praca
źródło: 1000025545
Pobierz

#sora #ai #sora2 #chatgpt #veo3
źródło: 929
PobierzKomentarz usunięty przez autora
ludzie IQ 80 będą mieli feed z tiktkowymi pomyjami jeszcze bardziej zoptymalizowanymi pod nich
Sora 2 oferuje trochę bardziej realistyczny obraz, i fizykę od Veo 3, ale jest ten model ograniczony tylko do kilkusekundowych ujęć. Za to z Veo 3 można przedłużać 8 sekundowe ujęcia, jak się korzysta w edytora Flow, tworząc nawet kilkuminutowe ujęcia bez cięć.
Zatem tylko Veo 3 oferuje możliwość nakręcenia spójnego filmu, a Sora to raczej się nadaje do ich nowego TikToka z samymi filmikami od Sora 2.