Aktywne Wpisy
tęsknię za czasami, gdy Pan Janusz mnie doceniał... Mogłem kebaby zamawiać i w ogóle, jeść...
źródło: pracownik miesiąca
Pobierz
yo666 +3
#hotelparadise
Brakuje kilku osób, za to są też dodatkowe.
Brakuje kilku osób, za to są też dodatkowe.
źródło: temp_file7873473631736343469
Pobierz

XD
#szczecin #ekologia
źródło: 1000046491
PobierzWiele. xd
@LuznaPusi: skoro odwalam część roboty za kogoś to oczekuję, że będę miał obniżki z tego tytułu, a nie ciągle podwyżki.
@Krupier: no i masz taniej niż byś miał gdybyś nie segregował więc w czym problem xd ja rozumiem, że podwyżka w-----a i też nie jestem za tym, ale po prostu kisnę, że zamiast pocisnąć bekę z prezydenta to doszedłeś do wniosku, że skoro robią skok na kasę to znaczy, że segregacja
No nie mam. xd
@LuznaPusi: bo generalnie do dla planety jest niewiele
@LuznaPusi: jak. Co chwilę dokładają nam frakcji, sposobów segregacji, ograniczają co odbierają... I jest coraz drożej.
Jak nie było segregacji parę lat temu to płaciłem jakieś grosze za śmieci. A teraz zauważalną kwotę miesięcznie. Czyli odwalam za nich multum roboty, teraz jeszcze będę biegał z butelkami do sklepu i... Finalnie będę miał z tego tylko sporo drożej. No super xD
To zostałem zwyzywany od onuc xD [chociaż w pełni wspieram UA w walce z RuSSią ( ͡º ͜ʖ͡º)].
@thorgoth Jak tam Twoje Ołgino xD
Ach, wyzywanie od onuc. Oznaka prostego myślenia. Ktoś głosi coś sprzecznego z moimi pogladami? Onuca! I cyk, fajrant, nie trzeba ruszać głową. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A ten typ ma 3/4 wykopu na czarno. Jak przegrywa dyskusję to ucieka i blokuje. XD
Oh wait... Xd