Aktywne Wpisy

MonazoPL +132
Bonżur przyjaciele!
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜
źródło: santander 1060
Pobierz
mattttx +284
źródło: 1000002501
Pobierz

Czy przywarło? Oczywiście ( ͡° ͜ʖ ͡°) chociaż nie wszystko, jakieś 70%, a reszta nawet polubownie zeszła. Na szczęście przywarło na tyle "dobrze", że wystarczyło odmoczyć
Dlatego dzisiaj podejście nr 2!
#kuchniamoll #gotujzwykopem
źródło: 1000018178
Pobierz@moll: Ja się odbiłem od nierdzewki. Kilkanaście prób i ciągle nie mogę wyczuć tego momentu. Chyba tylko tłuste ryby mi nie przywarły. A przez to, że mi nie wychodzi robię to za rzadko, żeby pamiętać jak to było ostatnio.
I gdzie Twój wpis o palniku?
@moll: ja mogę zrobić o ulubionej wkrętarce (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Tutaj poprzedni wpis patelniowy, poza linkiem do mojej znajdziesz też inne polecajki
Owocnej nauki bo fajnie opanować technikę smażenia na niej bo niektóre przepisy wykorzystują to, że jedzenie częściowo przywywiera.