Aktywne Wpisy

Uuroboros +2
Nie rozumiem grania jako postać żeńska w grach.
Ludzie tłumaczą to tak że wolą patrzeć na żeńską postać bo tak a czasem mówią bo nie są gejami.
Tylko że to implikuje że dialogi jakie będziecie mieli będą z perspektywy żeńskiej, implikuje to też że gra będzie się do was odnosiła jak do kobiety z odpowiednimi zaimkami i usposobieniem np postaci męskich, czy blokadą romansów z kobietami.
Jak to nie jest gejowe to
Ludzie tłumaczą to tak że wolą patrzeć na żeńską postać bo tak a czasem mówią bo nie są gejami.
Tylko że to implikuje że dialogi jakie będziecie mieli będą z perspektywy żeńskiej, implikuje to też że gra będzie się do was odnosiła jak do kobiety z odpowiednimi zaimkami i usposobieniem np postaci męskich, czy blokadą romansów z kobietami.
Jak to nie jest gejowe to

JerryManson +2
W gruncie rzeczy to właśnie zakopałem rzeczy

Czy przywarło? Oczywiście ( ͡° ͜ʖ ͡°) chociaż nie wszystko, jakieś 70%, a reszta nawet polubownie zeszła. Na szczęście przywarło na tyle "dobrze", że wystarczyło odmoczyć
Dlatego dzisiaj podejście nr 2!
#kuchniamoll #gotujzwykopem
źródło: 1000018178
Pobierz@moll: Tak - może bardziej zużytych...
Instrukcje nieprecyzyjne, jakoś sama to rozgryzę, spokojnie. Kiedyś w końcu musi się udać. Poza tym to było dopiero drugie smażenie, spokojnie
@moll: To też jest sposób ¯\(ツ)/¯
Jestem spokojny^^. Uparta kobieta zawsze da radę ;D
A jeśli na indukcji Ci się patelnia wybrzuszyła, to za wysoka moc na wejście. Też tak załatwiłam sobie jedną patelnię. Rozgrzewanie na średnim-niższym ogniu. A na wysokim nie można patelni pustej zostawiać na indukcji, inaczej te gorszej jakości się podnoszą środkiem