Wpis z mikrobloga

Drogie Mirki płci męskiej lub identyfikujące się jako chłopak.

Nie zapomnijcie jutro koniecznie napisać jak to zapomniano o Dniu Chłopaka. Koniecznie wraz z jakąś historyjką jak w szkole lataliście z kwiatkami a na dzien chłopaka dostaliście uścisk dłoni.

#justwykopthings
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@Megatron_John: myśmy się w 16 skladali po 11 zł i daliśmy misia, bombonierke, kwiatki i rajstopy i goździk, a dziewczyny przyszły i nas ofukneły! REEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE. Dzień chłopaka, to najważniejsze święto po 3 maja i 11 listopada, 8 marca nie. CO TO JEST. PRZYSZŁY i powiedziały heheh anony dziś wasz dzień, ale ejst gorszy od naszego i nam było smutno i na wuefie nas pocieszali koledzy z innej klasy, ze mieli
  • Odpowiedz
@LeoXIV klasyka, J----Y PATRYJARCHAT. Nie zapomnę jak robiliśmy prezenty na mikołaja, nke mialem pieniędzy bylem z biednego domu ale jak była pula przykładowo 10 złotych to robiłem tak by wydać dwie dychy bo sam się cieszyłem faktem, że robię komuś super prezent, i taka Olga (franca zasrana) kupiła mi dezodorant i to taki podlak za 4zl i czekoladę o smaku margaryny. Ale poczułem w tedy smak zazenowania
  • Odpowiedz
@LeoXIV na dzień chłopaka mówi się, że obchodzi się dzień mężczyzny (bo przecież nie jesteś chłopakiem tylko prawdziwym mężczyzną, co nie?), a w dniu mężczyzny mówi się, że obchodzi się dzień chłopaka (bo on jest oficjalny, a tamten to jakiś nieoficjalny i nikt go nie obchodzi - nie chcecie chyba mieć dwóch, co nie?).
  • Odpowiedz