Wpis z mikrobloga

Ma ktoś pomysł jak mozna zdobywać znajomych w wieku mniej więcej 25-35lat, nie mieszkając w duzym miescie i majac kontuzje kolana(uszkodzona łąkotka), a wiec cos w stylu sztuk walki odpada?

Jedyne co mi na razie przychodzi do glowy, i wlasciwiie to vcos takiego zaproponowal mi psychoterapeuta, to jakieś gry multiplayer - ale ogolnie nie gram w gry, wiec na ten moment nie wiem jak w ten sposob poznawac ludzi ani w jakiich grach da sie spotkać takich spotkać z podanego przeze mnie przedzialu wiekowego. Chociaz terapeuta cos tam wspomnial o jednej gierce ktorej nazwy nie pamietam (cos na H albo L, mzoliwe ze strategiczna)

Ps: Czy na jakichs grupach tematycznych na discordzie albo gdzie indziej da sie poznawac ludzi?

#pytanie #pytaniedoeksperta #gry #psychoterapia #psychologia #depresja #ciekawostki #niebieskiepaski #rozowepaski
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@essos: world of warcraft :-) Jesteś mobilny? Dużo fajnych osób można poznać uprawiając swoje hobby, u mnie są to samochody amerykańskie i na zlotach poznałem więcej ludzi niż gdziekolwiek indziej i to takich naprawdę spoko. Plus że zawsze jest o czym pogadać itp bo wspólne zainteresowania na dzień dobry.
  • Odpowiedz
@essos:
Apka Boo - wypowiadanie sie na forum/zagadywanie do chlopow ktorzy tez szukaja przyjaźni (maja zaznaczone ze szukaja znajomych)
Zapisanie sie na warsztaty z [xyz], ktore sie dzieja w Twoim miescie (malowanie figurek, jakies rekodzielo nwm)
Moze ktos w Twoim miescie szukac grupy do RPGow/grania w planszowki

Niektorzy czasem tez zagaduja kogos na zywo, zazwyczaj jak masz przyjacielskie stosunki (a nie ze probujesz kogos podrywac xd ) to grupa jest
  • Odpowiedz
  • 0
wyjedź z polski - proste ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Czeski_Pablo: A czemu zagranica mialaby to ułatwić?

world of warcraft :-) Jesteś mobilny? Dużo fajnych osób można poznać uprawiając swoje hobby, u mnie są to samochody amerykańskie i na zlotach poznałem więcej ludzi niż gdziekolwiek indziej i to takich naprawdę spoko. Plus że zawsze jest o czym pogadać itp bo
  • Odpowiedz
@essos

Chociaz terapeuta cos tam wspomnial o jednej gierce ktorej nazwy nie pamietam (cos na H albo L, mzoliwe ze strategiczna)

Half Life

• Odpowiedz
  • 0
Half Life

@mk321: Mozliwe

Tylko musisz cofnąć się w czasie o 20 lat.

Czyli głownie dzieci tam grają? On niby wspominal ze spotykal tam jakichs ludzi w wieku okolo 30 lat, wiec albo jeszcze cos innego niz Half life, albo jakies głupoty mi gadal
  • Odpowiedz
  • 1
Apka Boo - wypowiadanie sie na forum/zagadywanie do chlopow ktorzy tez szukaja przyjaźni (maja zaznaczone ze szukaja znajomych)

Niektorzy czasem tez zagaduja kogos na zywo, zazwyczaj jak masz przyjacielskie stosunki (a nie ze probujesz kogos podrywac xd ) to grupa jest w stanie Ciebie przyjac do siebie, jako powiew swiezosci

Zainstaluje i zobacze

Zapisanie sie na warsztaty z [xyz], ktore sie dzieja w Twoim miescie (malowanie figurek, jakies rekodzielo nwm)
  • Odpowiedz
@essos: jesli nie na miejscu, to na pewno jest akurat duzo osob online co szukaja kompanow do rpgow, sa od tego jakies discordy ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Zawsze mozesz Ty zakozyc taki watek na jakiejs grupce lokalnej

45 tysiecy to juz nie wies
  • Odpowiedz
@essos: Kluczem jest znalezienie czegoś co cię serio kręci. Jak to znajdziesz to się okaże że są ludzie których kręci dokładnie to samo :-). W ten sposób poznaje się najbardziej zbliżonych do Ciebie ludzi i nawet dziewczyny z którymi najbardziej do siebie pasujecie i macie największe szanse zbudować trwały związek :-)
Z moich to tak Ci podpowiem właśnie że auta amerykańskie, offroad, jakiś overlanding i te klimaty, samochody zdalnie sterowane
  • Odpowiedz
@essos: zakładasz tindera jako laska, zbierasz sobie ciekawych ludzi w pary, umawiasz się ze wszystkimi w jednym miejscu, ty też przychodzisz.
Na miejscu mówisz, że jak już nas [wstaw epitet] wystawiła, to może chociaż na p--o pójdziemy.
Masz nowych znajomych ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz