Wpis z mikrobloga

Tak, to jest ten moment, kiedy można stwierdzić że #akin w obydwu przednich łapkach ma kości na 100% zrośnięte. Był to dla mnie straszny czas, mogę śmiało zaryzykować, że z racji iż Akin i Nika to moi jedyni domownicy, było to dla mnie sporą traumą. Ale wszystko się udało i to jest teraz najważniejsze.

Jeszcze raz wszystkim Wam, chciałbym ogromnie podziękować, wszyscy którzy mnie tu wspierali na duchu ale też nierzadko sporym groszem bardzo ale to bardzo dziękuję, szczególnie chciałbym wyróżnić tutaj Koxena (pozdrowienia dla całej ekipy #pancernik która też mi bardzo pomogła), który rozpieprzył system wrzucając na wrzutkę od siebie (bagatela) 2400 zł czyli ~1/3 kosztów leczenia Akina.

Nie spodziewałem się że tyle ludzi mi pomoże, gdyby nie dwie kocie aktywistki (Karolina, Joanna), które się do mnie odezwały jak w niedziele 11 maja na grupach fB szukałem kogoś kto mi użyczy awaryjnie klatki kennelowej, to nie wiem czy bym temu wszystkiemu podołał, to one mnie namówiły żebym założył zbiórkę, dużo mnie wspierały przez ten czas, im też w szczególności dziękuję (choć chyba na wykopie konta nie mają (-:

JESTEŚCIE NIESAMOWICI

#kot #koty #zwierzaczki

blackbird - Tak, to jest ten moment, kiedy można stwierdzić że #akin w obydwu przedni...

źródło: IMG20250925195907

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 6
@szarley: raczej nic na to nie wskazuje, przy wyciąganiu blach, dziury po śrubach (którymi to śrubami były przytwierdzone metalowe implanty łączące złamane kości) po miesiącu są już zasklepione
  • Odpowiedz
dobrze że wszystko dobrze! Sam chciałbym mieć takiego dobrego pana jakim Ty jesteś dla Akina ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@MLeko29: Pana to mieli chłopi w Adamczysze, do cholery.
opiekuna!

@blackbird: Akinek i Nika, buziaki dla Was, i moc miziania! ()
  • Odpowiedz