Aktywne Wpisy

MonazoPL +111
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz
vieniasn +95
lodówki z wifi no ludzie kochani czego korpo nie wymyśli byle sojaków naciągnąć

Jeszcze raz wszystkim Wam, chciałbym ogromnie podziękować, wszyscy którzy mnie tu wspierali na duchu ale też nierzadko sporym groszem bardzo ale to bardzo dziękuję, szczególnie chciałbym wyróżnić tutaj Koxena (pozdrowienia dla całej ekipy #pancernik która też mi bardzo pomogła), który rozpieprzył system wrzucając na wrzutkę od siebie (bagatela) 2400 zł czyli ~1/3 kosztów leczenia Akina.
Nie spodziewałem się że tyle ludzi mi pomoże, gdyby nie dwie kocie aktywistki (Karolina, Joanna), które się do mnie odezwały jak w niedziele 11 maja na grupach fB szukałem kogoś kto mi użyczy awaryjnie klatki kennelowej, to nie wiem czy bym temu wszystkiemu podołał, to one mnie namówiły żebym założył zbiórkę, dużo mnie wspierały przez ten czas, im też w szczególności dziękuję (choć chyba na wykopie konta nie mają (-:
JESTEŚCIE NIESAMOWICI
#kot #koty #zwierzaczki
źródło: IMG20250925195907
Pobierz@MLeko29: Pana to mieli chłopi w Adamczysze, do cholery.
opiekuna!
@blackbird: Akinek i Nika, buziaki dla Was, i moc miziania! (。◕‿‿◕。)
źródło: 1000065291
Pobierz@blackbird: Mission accomplished
źródło: ezgif-85ac4cb84e3cfa
Pobierz