Aktywne Wpisy
kaszaamanna +2374
Niestety ten wpis jest najgorszy ze wszystkich ale czuję się zobowiązany dla użytkowników którzy nas wspierali aby dokończyć historię..
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
źródło: image_picker_45AC021C-D8A9-4C7C-827A-BAC7D3D7FC96-10832-0000012E030976FA
Pobierz
nie_umiem_inwestowac +480
źródło: 1000005415
Pobierz

Z wifi to gdyby mogła zamawiać w takim frisko byłoby super. Wyjąłeś mleko, nie masz keczupu - kurier już jedzie.
to by było przydatne ale dla sojakow trzeba dodawać rzeczy które udają że coś robią
najgorsze że niedługo będą tylko takie a ja bardzo unikam rzeczy podłączonych do wifi niepotrzebnie i takich które mają komputerek
Płacisz gruby hajs za to, a dostajesz spam w gratisie xD
@vieniasn: gdzie pewnie większość takich lodówek z ekranami i wifi ląduje na wsi w głębokiej powiatówce, dzielnie stoi na gumolicie i wprawia gości w zachwyt xD na raty oczywiście
@JaNieGejJaPapiesz: bez AI to teraz już nikt nie kupi nawet papieru toaletowego
Polecam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Lodówka miała włączoną funkcję uzupełniania jedzenia. Czyli automatycznie wysyłała listę potrzebnych produktów do pewnego sklepu.
Po pierwszych zakupach lodówki gdy przyszła faktura okazało się że to były najdroższe zakupy w dziejach miasteczka.
1 kostka masła kosztowała ich 42zł. A to był dopiero początek listy.