Wpis z mikrobloga

przysrał ? XDD mamy pana przedsiembiorcem? XD ale sie zesrałeś xDD

@wypokowytrol: i co mi zrobisz biedaku? Nie stać cie na jadanie w restauracji to sobie zrób sam jedzonkoxD Nie trzeba być przedsiębiorcą by tak myśleć.

Ewentualnie załóż swoją restaurację i sobie zarabiaj piwniczaku.
  • Odpowiedz
@Krzysztof53647 to biegnij otwierać działalność i sprzedawaj ludziom wodę za 50pln xD za dwa miesiące kupisz sobie Porsche i będziesz leciał na wakacje do Emiratów dwa razy do roku xD
  • Odpowiedz
@Protectorx: Wykopki-nieudaczniki nierozumiejące jak działa wolny rynek odcinek 2137. Im się ta lemoniada po prostu należy. Wczoraj widziałem Ferrari za milion, skandal, przecież to nic szczególnego, trochę blachy, silnik i cztery koła
  • Odpowiedz
Myślę że skoro tyle można zarobić to nie zostaje wam nic innego jak założyć dzialalność i zacząć sprzedawać kranówe z cytryną za 50 PLN

@Notes:

Otwórz swoją restaurację i sprzedawaj po pięć
  • Odpowiedz
ja sobie kiedyś przeliczyłem że taniej mi było lecieć wizzairem na Cypr, zjeść tam rybę i wrócić niż zjeść w centrum Warszawy

@pieknylowca: mocne, a myslalem ze tylko taniej gdy sie uwzgledni trip z wwa do gdanska na rybke
  • Odpowiedz
@gustowny_dzikus aaaaaaa taka macie wymówkę że mafia wam nie pozwala?
Głupszej rzeczy dzisiaj nie przeczytam chociaż zeransko biedaków o szklane lemoniady już było dosyć wysoko na podium.

To jak ci mafia broni sprzedawać wodę z cytryną to po prostu załóż jakąkolwiek inną działalność gospodarczą :)
Każdy z was się tu zesrał na różowo dlatego powinniście zostać biznesmenami i dać przykład jak się prowadzi firmę xD
  • Odpowiedz
Ale czemu bredzisz

@mamracjewieszotym: loty na Cypr (larnaka) z Rzeszowa czy tam Radomia byly kiedys po mniej niż 100zl w dwie strony a ryba w larnace w restauracji Alexander jest teraz za 16 euro - ok 70zl czyli 150-200zl a w Warszawie w restauracji czarnomorka za tyle jest kawałek ryby (26zl/100g), dolicz sałatkę (26zl) i frytki (17zl) i spokojnie ci wyjdzie 150zl ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz