Wpis z mikrobloga

• 2
@dzieju41: na takich ludzi okrutnych zwyrodniałych to nie sąd wydaje wyroki, lecz ulica i ciemna brama, nieznani sprawcy sprawiedliwie oceniają tego typu pomówienia paskudne obleśne niebywałe w moim kontekście absolutnie
z fartem
  • Odpowiedz
@Hissis: przyjdzie taki dzien, a wtedy nadejdzie ten moment, kiedy trwac bedzie ta chwila co czas nam zatrzyma i ja chcialbym wtedy usiasc przy takim stole i sprzeniewierzyc to wszystko sam do tej chwili doprowadzajac
  • Odpowiedz
  • 0
@hejhej_lalala:rosyjska ruletka mordko, to są te emocje, adrenalina, to jest coś co powinien każdy mężczyzna przeżyć, ale też wiedzieć, że nie każdy przeżyje jednak, bo to ryzykowny sport
z fartem
  • Odpowiedz
@Hissis cześć, chętnie bym dostał od ciebie kilka takich banknotów (nie musi ich być wiele) w zamian za jakąś usługę, bo żadnych przedmiotów na wymianę nie mam.
  • Odpowiedz
@Hissis: wstyd by mi bylo pokazywac takie drobniaki, tu tylko coś koło stówy jest a co za tym idzie nawet małej sztabeczki kilograma złota sobie za to nie kupic. Takie drobne to na strzała w restauracji sie wydaje
  • Odpowiedz
  • 0
@freeszpak: ja to za to zazdroszę Tobię mocno bardzo mordko, mnie by nie było stać na kilogramy złota i wydawanie po sto koła w restauracjach, bardzo chętnie bym się czegoś więcej dowiedział na Twój temat, ale zdaję sobie sprawę z tego, że wyimaginowany pieniądz lubi ciszę grobową, bo też jego z nami nie ma
Ale mi dopiekłeś tym wpisem, cały się częsę ze złości
z fartem
  • Odpowiedz