Wpis z mikrobloga

• 0
@dirtz: aktualnie to kantory bez monitoringu nie funkcjonują mordko, a na pewno nie takie które mogą być w kręgu zainteresowań biznesowych ludzi obrotnych, jednak życie jest wymagające i nie można najprostszym niedogodnością, lub utrudnieniom ulegać jak komar na moskitierze, po to Pan Bóg dał rozum i wolną wolę, aby myśleć, i decydować
Nie nadajesz się po prostu aby pod moje skrzydła się dostać wariat, musisz popracować nas sobą, aczkolwiek na
  • Odpowiedz
@Hissis: musisz się otworzyć na wrzechświat i zrozumieć zasadę przyciągania. Po prostu pomyśl że złoto jest z Tobą, że te kilogramy leżą na wyciągnięcie ręki.
To była bezpłatna porada majątkowa, więcej na zamkniętych webinarach i prywatnej grupie na fejsbuku, przelej blika 200zł aby dowiedzieć się więcej.
Z fartuchem
  • Odpowiedz
  • 0
@saintie: O Ty to kicia archiwalne wpisy widzę moje przekopujesz, ale to już nieaktualne, już musiałem dla mamy oddać pieniądze, bo to tylko do zdjęcia pożyczyłem na chwilkę, teraz mam 17zł i 30gr dokładnie, no ale to też niezła sumka co myślisz maleńka?
z fartem
  • Odpowiedz
  • 0
@saintie: dla mnie jeszcze z 5zł pewnie brakuje do ćwiartki malinowej albo jakiejś jagodowej, także dziura jest kicia jest ogromna dziura, ale nie czarna dziura, bo ja kwestie rasistowskie mam uregulowane, jest ciasna malutka różowiutka dziurka budżetowa którą trzeba załatać w jakiś sposób kapitałowo
z fartem
  • Odpowiedz
  • 0
@saintie:tego to ja bym nie określał jako zboczone nawet, to delikatne zabarwienie e-------e może posiada, ale nie ma tutaj mowy o zboczeniach żadnych, a na pewno nie o takich które dla mnie w glowie grają pierwsze skrzypce, to didaskalia takie tylko są aniołeczku 😍😍😍😘😘😘😍😍😍
z fartem
  • Odpowiedz