Wpis z mikrobloga

@KanJaweuDieZweite: w dodatku z tak nieatrakcyjną twarzą. Facet wygląda znacznie starzej od niej. To jest jakaś symulacja albo testowanie społeczeństwa z tymi Hindusami. Nie chcę tu nikogo obrażać, może jakieś pojedyncze przypadki to faktycznie prawdziwa miłość itd., ale mam jednak wrażenie, że jakimś cudem ktoś wmówił jakiemuś odsetkowi kobiet, że partner z trzeciego świata to jakiś prestiż. Dziwne zjawisko (choć wcale nie tak powszechne jak pokazuje to internet - nie
  • Odpowiedz
@KanJaweuDieZweite: ja mam jednak wrażenie, że internet trochę podbija to zjawisko do jakiegoś rozmiaru ponad rzeczywistego. Tzn. ile w prawdziwym życiu znasz par, gdzie ona jest Polką, a on Hindusem? Ja osobiście żadnej. Znałam jedną dziewczynę na mnóstwo par na studiach, która była z czarnoskórym obcokrajowcem, nie wiem jak długo i jak to się skończyło, ale to nie jest tak, że co piąta kobieta w naszym kraju marzy o czarnym
  • Odpowiedz
@Krolowa_Nauk: no to wiadomo, że i TikTok i Wykop (xd) to jakaś bańka komunikacyjna, która nas zamyka w jakiejś infosferze na dany temat. Osobiście też znam zero dziewczyn, które były z Hindusami czy czarnoskórymi (jedna tylko twierdzi, że dzieci z mieszanych związków są ładne), co więcej jedna dziewczyna kiedyś odrzuciła zaloty czarnego i wybrała mnie (10/10 na pewno nie jestem xd) i mam raczej bekę z takich wrzutek, ale ciągle
  • Odpowiedz
tłumaczę to sobie, że to jakiś eksperyment społeczny. Wiem, że to cope, ale śpi się spokojniej xd

@KanJaweuDieZweite: ja też jak widzę jakąś ładną laskę w osiedlowym sebą, albo jak mądra laska wybiera wyborcę konfederacji. To musi być eksperyment społeczny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Aleksander_Lewski: zawsze mnie bawi jak wykluczacie fakt, ze zwyczajnie mozna sie w kims zakochac i ze kazdy ma inny gust, albo zwyczajnie nie patrzy na wyglad.
Polowa Polakow wyglada jak kartoflaki, a jednak komus sie spodobali. Ale Hindus? O boze, Hindus nie moze sie spodobac, no mi sie nie podoba. Policja obyczajowa. :)
  • Odpowiedz
Nie chcę tu nikogo obrażać, może jakieś pojedyncze przypadki to faktycznie prawdziwa miłość itd., ale mam jednak wrażenie, że jakimś cudem ktoś wmówił jakiemuś odsetkowi kobiet, że partner z trzeciego świata to jakiś prestiż.

@Krolowa_Nauk: nie ma co się dziwić bo słowianki to najgłupsze z białych kobiet w dodatku kierujące się prymitywnymi instynktami nawet niemcy w czasie drugiej wojny światowej nie chcieli ich gwałcić
  • Odpowiedz