Wpis z mikrobloga

Do czego żeście p0lczyska doprowadziły (°°

Tłumaczenie:
Moja top 5

1.Polska
Dosłownie raj dla czarnych. Polacy mogą być cholernie rasistowscy, ale to nie powstrzymuje ich przed chodzeniem z czarnymi facetami.

2.Francja
Oczywiście

3.Grecja
Jedyny cywilizowany kraj bałkański. Dobrze traktuje czarnych mężczyzn.

Szwecja
Oczywiście raj dla „śnieżnych króliczków”

Hiszpania
Hiszpania jest łatwa nawet dla „jeets”, a co dopiero dla czarnych facetów.

Wyróżnienia: UK, Niemcy, Rosja, Ukraina, Serbia

Unikać: Albania, Macedonia Północna, Kosowo, Bośnia i Węgry. Albo niebezpieczne, albo skrajnie rasistowskie.

Chcesz, żebym też złagodził język (usunął wulgaryzmy i obraźliwe określenia), czy zostawić tłumaczenie w oryginalnym tonie?

ChatGPT kann Fehler machen. Überprüfe wichtige Informationen. Siehe Cookie-Voreinstellungen.

#zydkrecikorba #blackpill #tinder #p0lka #zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow
IluzjaWIBORu - Do czego żeście p0lczyska doprowadziły (╯°□°)╯︵ ┻━┻

Tłumaczenie:
Moja...

źródło: Ranking mudzina

Pobierz
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@irenicus30: no bo ludzie to generalnie są różni mordko, są biali tacy, co ręki im bym nie podał nigdy w życiu już więcej, a są czarni co normalnie z nimi piątkę zbijam i eleganckie relacje mamy, to nie wynika z koloru skóry akurat, w każdej społeczności są porządne osoby, honorowe, warte szacunki i są też przeciwne jednostki
z fartem
  • Odpowiedz
@IluzjaWIBORu: a uważasz, że kobiety nie są wolne, i nie mają prawa decydować same o sobie, i spotykać się z tym, kim chcą? Bo ja na przykład uważam, że są wolne i powinny robić to co chcą robić, nie przejmować się przegrywami piwniczakami jakimis zawistniakami, bo i tak ich zdanie nie ma żadnego znaczenia w dalszej perspektywie, a warto żyć zgodnie ze swoim sumieniem i przekonaniami
z fartem
  • Odpowiedz
  • 13
Sorry @Hissis ale to jest tak głupi argument, a raczej odwracanie kota ogonem. Istnieje różnica między wolnością, a manipulacją. Oczywiście, że kobiety mają prawo wybierać, z kim chcą się wiązać - to ich naturalna wolność. Ale jeśli ich preferencje są kształtowane sztucznie, poprzez propagandę, presję społeczną czy działania obcych mediów/agentur, to nie jest już czysta wolność wyboru, tylko efekt sterowania. Prawdziwa wolność istnieje wtedy, gdy decyzja wynika z własnych autentycznych potrzeb
  • Odpowiedz
  • 9
@GodEmperorWasRight: tyle że takich postów jest masa. Co jakiś czas widzę jak w rankingach najłatwiejszych kobiet (ogólnie albo dla ciapoków/murzynów) Polska jest na topie. Z resztą jeśli byłeś trochę za granicą, w innych państwach UE to sam widzisz, że te opinie nie biorą się z niczego
  • Odpowiedz
  • 1
@Hissis Wolność to wybór, a nie manipulacja - jeśli ktoś steruje innymi, to nie korzysta z wolności, tylko odbiera ją drugiemu.

Idąc twoim tokiem myślenia to nie powinienem mieć bólu d--y o to, jak ruska propaganda przemieliła łby Polakom. Skoro potrafią to "lepiej" to powinniśmy się dawać r*chać i nie narzekać, co nie?

Edit: ośmieszasz się, daj już spokój
Z fartem
  • Odpowiedz
tyle że takich postów jest masa

@IluzjaWIBORu: A ile jest postów o tym, że Ukraina rosję do wojny sprowokowała. To musi być prawda xD Co ty mi tu wyskakujesz z ilością postów na portalach dla trolli. Już nie wiem czy ty jesteś głupi i bierzesz na serio memy z neta (następna redpilowa/przegrywska pokraka) czy trollujesz.
  • Odpowiedz