Aktywne Wpisy

ibleedforyou +323
smalce alfa dbajom o swoje bezpieczeństwo
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
sildenafil +220
Kolejka do lekarza w galerii handlowej aby zrobić darmowe USG jąder. Ludzie pytają, dlaczego mężczyźni się tak poniżają zamiast zrobić to badanie w gabinecie, na umówioną godzinę.
Nie zadaje tych pytań ten, komu 300 zł nie ciąży, aby je wydać na prywatną wizytę ani nie zadaje ich ten, kto usłyszał od lekarza rodzinnego „a po co skierowanie na USG skoro nie ma pan żadnych objawów”.
Pozdrowienia dla tych wszystkich. Też stałem w
Nie zadaje tych pytań ten, komu 300 zł nie ciąży, aby je wydać na prywatną wizytę ani nie zadaje ich ten, kto usłyszał od lekarza rodzinnego „a po co skierowanie na USG skoro nie ma pan żadnych objawów”.
Pozdrowienia dla tych wszystkich. Też stałem w
źródło: IMG_3700
Pobierz

Tłumaczenie:
Moja top 5
1.Polska
Dosłownie raj dla czarnych. Polacy mogą być cholernie rasistowscy, ale to nie powstrzymuje ich przed chodzeniem z czarnymi facetami.
2.Francja
Oczywiście
3.Grecja
Jedyny cywilizowany kraj bałkański. Dobrze traktuje czarnych mężczyzn.
Szwecja
Oczywiście raj dla „śnieżnych króliczków”
Hiszpania
Hiszpania jest łatwa nawet dla „jeets”, a co dopiero dla czarnych facetów.
Wyróżnienia: UK, Niemcy, Rosja, Ukraina, Serbia
Unikać: Albania, Macedonia Północna, Kosowo, Bośnia i Węgry. Albo niebezpieczne, albo skrajnie rasistowskie.
Chcesz, żebym też złagodził język (usunął wulgaryzmy i obraźliwe określenia), czy zostawić tłumaczenie w oryginalnym tonie?
ChatGPT kann Fehler machen. Überprüfe wichtige Informationen. Siehe Cookie-Voreinstellungen.
#zydkrecikorba #blackpill #tinder #p0lka #zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow
źródło: Ranking mudzina
Pobierzz fartem
z fartem
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Idąc twoim tokiem myślenia to nie powinienem mieć bólu d--y o to, jak ruska propaganda przemieliła łby Polakom. Skoro potrafią to "lepiej" to powinniśmy się dawać r*chać i nie narzekać, co nie?
Edit: ośmieszasz się, daj już spokój
Z fartem
@IluzjaWIBORu: A ile jest postów o tym, że Ukraina rosję do wojny sprowokowała. To musi być prawda xD Co ty mi tu wyskakujesz z ilością postów na portalach dla trolli. Już nie wiem czy ty jesteś głupi i bierzesz na serio memy z neta (następna redpilowa/przegrywska pokraka) czy trollujesz.
Komentarz usunięty przez moderatora
Z fartem