Aktywne Wpisy

uncle_freddie +478
Napiszę to m.in po to, żeby miał szansę zamknąć mi mordę bramką: nie rozumiem fenomenu Kamińskiego, dzisiaj sparaliżowany
#mecz
#mecz

jednorazowka +311
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Inwestujesz w to co piszą na tagu #gielda ? Tracisz walizki pieniędzy, tyle ile włożysz, tyle stracisz
Sugerujesz się radom micka z tagu #nieruchomosci ? Nie kupiłeś dzięki jego złotym radom o spadkach przez lata mieszkania w czasie kiedy kredyty i mieszkania były tanie
A może chcesz super pracę? Dzięki tagu #programista15k i pochodnych ludzie poszli na studia lub bootcampy kończąc swoje kariery i zaczynając walkę o miejscu w byciu testerem
Interesujesz się konfliktem na Ukrainie i chcesz się coś dowiedzieć z tagu #wojna ? To chooja się dowiesz bo 99% kontentu jest produkowane przez ruskich z konkretnych wskazań oficerów prowadzących za 50 kopiejek za wpis
Macie jeszcze jakieś inne przykłady?
Inny Mirek z tagu naganial na bkkt, mimo iż nie jestem fanem, to już chyba z 40% w kilka dni.
Było tu ludzie, którzy przy Orlenie za 40zl pisali "wrzucać i trzymać" (w tym ja, ale sam sprzedałem by pójść w Intel i źle wyszedłem na tym,
@future_ p--------z glupoty, pzdr
Na tagi giełda dużo ciekawych spostrzeżeń. Jedyne co masz rację to tag #nieruchomosci
jedynie z mickiem trafiłeś bo on już od dawna tu siedział i p-------ł, ale trzeba też przyznać że mieliśmy sytuację wybitnie niekorzystną :covid => inflacja z zerowymi stopami (dzięki Glapa!)=> stopki do góry => wybuch wojny masa uchodźców z dnia
źródło: Screenshot_2025-09-24-21-00-15-129_com.xtb.xmobile2
Pobierzhttps://wykop.pl/wpis/82773153/mireczki-co-sadzicie-o-akcjach-uuuu-w-perspektywie
#gielda #uuuu